Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Голямата тайна е разкрита: Селчук е син на Халюк


Асия прибира сина си.Съвестта на Волкан го измъчва след заминаването на Али. Хиджран казва на Селчук, че баща му е Халюк Гючлю. Али се опитва да се разбира с приятелите си в училище. Завръщането на Асия вади Дерин от равновесие и я кара да предприеме неочаквани стъпки. Всички новини разпространяват не съвсем приятни известия за Волкан. Той се притеснява, че сега цялата му кариера ще се срине за миг. Деря заминава за Швейцария, за да учи. Волкан започва да осъзнава каква голяма грешка е направил.

Слабостта на Волкан към Асия поставя Волкан в голяма емоционална задънена улица. Халюк заплашва Хиджран и настоява тя и синът й да изчезнат от града. Старият приятел на Асия, Синан, идва в града. Хиджран идва в къщата на Гьонюл и заявява, че Халюк е бащата на нейното дете. Тази новина се превръща в голям шок за Гьонюл, тя не може да повярва на чутото и решава сама да говори със съпруга си. Волкан се извинява на Али, че го е ударил. Примиряват се. Дерин се опитва да направи всичко възможно, за да подобри отношенията със съпруга си. Нил се опитва да поправи отношенията между Селчук и Хиджран. Междувременно Волкан полудява от ревност, след като разбира, че Асия е напуснала града за няколко дни със Синан. Научавайки от Али в кой хотел са отседнали, Волкан се появява там и вдига скандал.

Признанието на Селчук, че е син на Халюк, шокира всички! Гьонюл изгонва Халюк от къщата и прави всичко възможно новината да не изтече във вестниците. Селчук случайно научава за смъртоносната болест на Хиджаран. Той идва при Ася да пита за болестта, тя го съветва да прекара останалото време с майка си. По поръчка на Гьонюл във вестника ще бъде публикувана статия за Асия и новата й връзка. Дерин показва на Волкан статия за Асия. Излязъл от релси, Волкан отива в болницата при Асия и вдига скандал. Трябва да се обадят на охраната, за да го изхвърлят. Асия заплашва Гьонюл с видеозапис за Волкан, ако продължи да я наранява.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.