Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Фарук упоява Асия и я отвлича


Волкан разбира, че Дерин манипулира всички, отива при Асия и й казва какво е научил и смята, че Дерин ги манипулира. Асия, обаче му казва истината, която го съкрушава, и желанието му да се върне отново при Асия е попарено. Асия му казва, че Дерин е бременна. Волкан иска да сподели мъката си с Бахар – че няма да може да се върне отново при Асия. Селчук разбира че майка му е починала, Асия го утешава, а Бахар се грижи за Али. Пред училището тя се вижда с Мелих. Мелих се разкъсва от нерви и не знае какъв път да поеме, защото се чувства длъжен да уважава семейството си от една страна и от друга страна – да не бъдат засегнати чувствата му към Бахар.

Волкан се мъчи да разбере подробности от Тургай за жена си. Не получава никаква информация.

Фарух е по следите на Асия, той се преструва, че има криза и успява да упои Асия.

Човек от близкото обкръжение на Асия разговаря с директора на полицията и вижда портрет на мъжа, който е донесъл флашката в болницата на Асия и разпознава Фарух. Фарук завежда Асия при Дерин, Асия отваря очи и вижда Дерин.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.