Тв новини

Мрежа от лъжи – Епизод.8 (Ето какво ще видим) 08-ми февруари


НА КРАТКО какво се случва в епизод 8 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 8 февруари 2023 (сряда) по bTV.

Свекървата на Асия умира. Как Волкан ще преживее загубата на майка си?

Дали това нещастие ще успее да сближи Асия и Волкан?

Междувременно Нил се премества да живее в същата сграда, в която Волкан е купил апартамент за него и Дерин, и иска да се сближи с нея.

Дали това не е план на Асия?

Асия преглежда изследванията на Мерт и му казва, че трябва да започне да спортува, а той казва, че сутрин ще започне да тича с нея.

Асия се интересува, защо не прави прегледите си при нея, а той отговаря, че ще му е странно ако се съблича пред нея.

Асия се опитва да разбере от него как върви бизнеса на съпруга ѝ, но не успява да научи нищо.

-За да причестиш ума си и да се разсееш искам да те поканя на здравословна вечер. Довиждане Асия! – казва Мерт и излаза от кабинета.

Действието се пренася във фирмата на Волкан, където той показва новия си проект на Халюк, бащата на Дерин. Телефонът на Волкан звъни.

-Кажи, скъпа! – казва Волкан.

Волкан получава лоша новина, защото пребледнява, като казва на Халюк, че трябва да излезе.

-Нещо лошо ли разбра? – пита Халюк виждайки притесненото и объркано държане на Волкан.

Волкан не отговаря, а бързо излиза.

Волкан пристига в болница. Разбираме, че майка му е починала…

В същото време Дерин иска да се свърже с него и е бясна, че Волкан не си вдига телефона. Влиза майка ѝ и ѝ съобщава, че с баща ѝ излизат, защото свекървата на доктор Асия е починала.

-Как така? – пита притеснена Асия. -На рожденият ден нищо ѝ нямаше.

Майка ѝ отговаря, че е божа работа. Дерин казва на майка си, че тази вечер сигурно няма да се прибере, а ще остане у приятелка, защото ще ѝ помага със скиците.

-Добре поздрави я, но някой ден и тя да дойде у нас, защото все ти ходиш – отбелязва майка ѝ.

Действието се пренася в дома на майка на Волкан. Асия моли Волкан да се вземе в ръце, защото Али като го гледа така, много се разстройва.

-Тя, ти казва да не ми кажеш, че е в болницата, нали? Мъчили се? – пита разстроен Волкан.

Асия потвърждава и му казва, че майка му не се е мъчила. В същото време Асия си спомня молбата на Али, да не се развеждат с баща му и с трепереща ръка посяга към съпруга си, за да го утеши. В стаята влиза Али, а Асия прегръща сина си, като се опитва да забрави за болката причинена от предателството на Волкан.

Малко по-късно Дария пита Асия, дали е взела решение, а Асия казва, че е решила да не се развежда с Волкан, а Дария радостна я прегръща, като казва, че от собствен опит знае, че нищо добро не я е чакало.

-Майка ми след като се разведе с баща ми, по неин адрес тръгнаха такива ужасни клюки, а баща ми се забавляваше с младата си съпруга – обяснява Дария.

Действието прескача във вечерта. Камерата ни показва Дерин, която минава с колата си покрай къщата на майката на Волкан. Асия и съпругът ѝ изпращат приятели, които са дошли да изкажат съболезнованията си. Двамата тръгват да се прибират, когато телефонът на Волкан звъни, той лъже, че е някой, който иска да му изкаже съболезнованията.

-Къде си, скъпа? – пита Волкан и тръгва по улицата. Асия също излиза на улицата и тръгва да търси съпруга си.

Мерт, който е в градината и става свидетел на разговора на Асия и Волкан, тръгва след Асия.

Асия тъкмо да се откаже да търси Волкан, когато го забелязва да се целува с Дерин в колата ѝ. Тя отново си спомня как Волкан ѝ направи предложение и обеща, че ще я обича до края на дните си. Асия се връща избърсвайки сълзите си.

Действието прескача. Асия, Али и Волкан се прибират в дома си. Волкан и Али се качват по стълбите, а Асия отива в кухнята.

-Скъпа, няма ли да дойдеш? – пита Волкан.

-Вие се качвайте, аз след малко ще дойда. – отговаря Асия.

Останала сама Асия си спомня това, което видя преди час – Волкан и Дерин страсно се целуват.

Погледът на Асия пада на общите им фотографии с Волкан, закачени на хладилника. Тя ги сваля, като запалва камината и една по-една хвърля в нея.

Асия решава да не спи при Волкан, но си спомня, съвета на адвоката си, че трябва да контролира чувствата си и да не дава вид, че подозира съпруга си и отново си ляга в общото им легло.

Асия се обажда на Нил, за да ѝ каже, че утре сутринта се пренася.

Действието прескача на сутринта. Дерин отваря вратата на апартамента им с Волкан и виждаме пред нея не кой да е, а Нил.

-Кой търсите? – пита Дерин.

-Аз се нанесох на горния етаж и исках да се запозная с вас! Да ви попитам в колко изнасят боклука? – пита Нил.

Дерин отговаря, че към седем. Погледът на Дерин попада на книгата за бременни, която носи Нил.

Дерин веднага кани Нил да я почерпи с нещо за добре дошла и я пита, дали книгата е за нея, а Нил ѝ обяснява, че е бременна в третия месец. Дерин се хваща за корема.

-И вие ли? – пита Нил.

Дерин радостна кима с глава.

Действието се пренася в дома на Асия. Волкан слиза от втория етаж и казва на Асия, че не е събудил Али, защото и без това няма да ходи днес на училище.

Асия гледа към съпруга си, като си спомня въпроса на адвоката си, дали наистина иска да се разведе.

Виждайки, че Асия не го чува Волкан казва:

-Скъпа, нещо се унесе?!

-Добра утро – казва Асия.

Волкан се доближава до съпругата си и казва, че много ѝ благодари, че се е погрижила за погребението, защото не е знаел как е щял да се справи сам с толкова нещо.

Асия отново си спомня съвета на адвоката си, че докато не вземе всичко под контрол трябва да се държи съвсем нормално.

-Направих каквото трябва! Аз съм ти жена! Повярвай ми с времето ще свикнеш! – отговаря Асия, като погалва съпруга си по лицето.

Волакан и казва, че много я обича и я прегръща. Асия му отвръща, че колкото години и да минат тя ще го обича.

Действието се връща назад. Адвокатът казва на Асия, че е важно съпругът ѝ да не разбера, че тя знае за връзката му, докато не разберат къде са отишли парите, които Волкан е изтеглил от банката. Адвокатът подозира, че той ги е изтеглил, защото има дългове и те сега може да се водят на името на любовницата му или на някой друг човек, на който Волкан има доверие. Адвокатът я предупреждава: -Трябва да контролирате чувствата си, Асия! Защото може да останете без средства и няма да можете да гарантирате попечителството си върху сина си.

-Как така нямам? – пита Асия.

-Г-жо Асия, синът ви е голям и той ще каже при кой иска да остане – отговаря адвоката.

-Волкан, няма да получи нищо от мен, а сина ми – никога! – отсича Асия.

Действието прескача. Волкан се обажда на Дерин, за да я пита, какво прави, а тя му обяснява, че имат нови съседи и сега си говори с момичето.

Нил изпраща съобщение на Асия, че в момента съпругът ѝ говори с Дерин. Асия поглежда през прозореца и вижда Волкан в градината да разговоря по телефона. Разговорът им е прекъснат от Али, който казва на баща си, че батко му Мерт е дошъл. Волкан прекъсва разговора си. Мерт се извинява, че не е до него, но има много работа. Мерт му предлага да излязат да пийнат по нещо, но Волкан му отказва, а Али им предлага да направят една игра.

Мерт и Али влизат вътре, като Мерт предупреждава Али да не му даде счупен джойстик, а Волкан върви след тях като казва, че ще ги бие и двамата.

Камерата ни показва Асия, която замислена гледа през прозореца на спалнята.

Действието прескача във вечерта. Асия следва съвета на адвоката си, тя си ляга до Волакан и му признава, че го е подозирала, че ѝ изневерява, затова го моли да ѝ прости. Волкан не казва нищо само целува Асия по косата, а Асия също го целува, когато телефонът на Асия звънва. Тя го взема и казва на Волкан, че една пациентка ѝ звъни и излиза да говори.

Нил казва на Асия, че се е сприятелила с Дерин и са била заедно цял ден. Тя отбелязва, че Дерин не е глупава, но много самотна, затова си мисли, че ще е лесно, а също така като си е тръгнала, тя е изпратила снимка на Волкан.

След като приключва разговора Асия преглежда телефона на мъжа, но там не открива снимката. Тя излиза навънка и се опитва да намери втория телефон на мъжа си в багажника на колата му, но е прекъсната от Мерт.

Действието прескача на сутринната Бахар се обажда на Дария и я пита, какво е станало с бебето на Дерин. Дария ѝ казва, че ще ѝ се обади по-късно, защото вижда Асия да говори с бащата на Дерин в кафенето на болницата.

Асия подхвърля на Халюк, че дъщеря му си има приятел и са изглеждали много близки, а бащата на Дерин изненадан ѝ отговаря, че не знае дъщеря му да си няма приятел, а Асия казва, че явно се е заблудила.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.