Тв новини

Мрежа от лъжи – Епизод.10 (Ето какво ще видим) 10-ти февруари


НА КРАТКО какво се случва в епизод 10 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 10 февруари 2023 (петък) по bTV.

По време на случайна среща между семейството на Дерин и това на Асия, последната ги кани да обядват заедно.

Възползвайки се от ситуацията, какъв ще бъде следващият ход на Ася?

Мерт, който е най-добрият приятел на Волкан, предприема действия, за да стане част от плана за отмъщение на Ася.

Бахар казва на Дерин, че знае, че е бременна и ще каже на Асия. Дерин ѝ отговаря, че за съжаление няма да каже нищо на Асия, защото е знаела всичко за тях с Волкан от самото начало и си е мълчала.

-Мислиш, че Асия ще излезе лесно от живота ви, не тя ще ви отмъсти жестоко на двамата с Волкан! Не допускаш ли, че Асия знае всичко, но се прави на глупачка? Помисли си?! – казва Бахар и оставя Дерин сама, която се замисля над думите ѝ.

Асия, Волкан и Али отиват на обяд в ресторант, пред който се сещат с Дерин и родителите ѝ, който са дошли също да обядват. Асия предлага да обядват заедно, а бащата на Дерин веднага се съгласява.

На масата Асия пита Дерин, как е любовният живот, а майка ѝ отговаря вместо нея, че дъщеря ѝ няма такъв, а само социални контакти и приятели, но не и гадже.

Али иска да си тръгват, а Асия казва, че ще хапнат десерт и ще стават. Али моли баща си, да си тръгне с него, защото има много домашни. Волкан казва на жена си, да не закъснява и тръгва след сина си.

На масата става въпрос за караниците и споровете между съпрузите, а Асия казва като гледа в Дерин, че вечер съпрузите като си легат в едно легло решават и изглаждат всичко помежду си. Подразнена от думите на Асия, Дерин става от масата, като казва, че има много работа и трябва да тръгва.

Малко по-късно Дерин се обажда на Асия, за да ѝ търси сметка, каква лекарка е тя, като не може да пази лекарска тайна и е намекнала за любовния ѝ живот пред баща ѝ. Асия отговаря, че самата тя ѝ каза, че ще се ожени за любимия си и ще роди детето, и си е мислила, че го е запознала с родителите си.

-Ако съм те злепоставила, съжалявам! – казва доволна Асия.

По-късно Нил се обажда на Асия. Тя ѝ казва, че знае, че Селчук е издвал при нея, за да я изнудва, но тя е говорила с него и той повече няма да я притеснява. Асия я моли да направи нещо за нея.

Действието прескача. Дерин е сама в апартамента, когато на вратата се звъни. Дерин отваря и вижда Нил, която е посинена. Нил обяснява през сълзи на Дерин, че приятелят ѝ отново е изпаднал криза и не мисли, че някога ще се промени, а тя не иска бебето ѝ да расте нещастно като нея, затова е взела решение да направи аборт.

-Не, трябва да има някакъв друг начин! – казва Дерин.

-Много ти завиждам! – казва Нил.

-На мен ли, защо? – пита Дерин.

-От заможно семейство си, подкрепят те и много скоро ще се омъжиш за свестен мъж, който те обича! – обяснява Нил.

-Нил, аз не ти казах нещо, Волкан е женен, в много трудно положение съм. Той каза, че ще се разведе, че не понася жена си. Знаеш ли, тя е много странна! Дори и да разбере за нас, никога не би се развела! Толкова е нагла! Гледа на хората от високо и ги унижава! Волкан се отвращава да живее с нея! – признава Дерин, а камерата ни показва, телефона на Нил, който е включен, а след това телефона на Асия, чийто телефон също е включен.

Докато слуша разговора между Нил и Дерин, Асия глади и хвърля по някой поглед към съпруга си, който в другата част на стаята и пие кафе.

Разговор между Дерин и Нил продължава:

-И знаеш ли нещо?! Волкан от години не спи с нея!

-Но, как те изобщо ли не спят заедно?

-Много рядко, защото на него му е жал за нея, защото тя има нужди като жена и той проявява отговорност.

В този момент Волкан става и пита Асия, как и е хрумнала да глади посреднощ, а тя му отговаря, че ѝ действа като терапия. Волкан ѝ казва, че си ляга и се качва на втория етаж.

Асия с треперещи ръце прекъсва връзката с Нил. След секунда получава съобщение от Мерт: „Открили отговори на въпросите си?“

Асия му връща отговор, че не е. Мерт я пита, дали утре вечер е свободна и я кани да изпият по едно питие.

Действието се пренася при Дерин, която се обажда на Волкан. Той ѝ казва, че утре ще говорят. Дерин настоява да ѝ отговори сега, дали иска това дете.

В този момент влиза Асия, която виждайки го, че говори по телефона го пита с кой, а той я лъже, че с Мерт.

Асия му казва, да каже на Мерт да даде слушалката на Бахар, че иска нещо да я пита. Волкан казва, че Бахар спи и бързо затваря. Камерата ни показва Дерин, която е бясна, че Волкан не ѝ отговори на въпроса, а ѝ затвори.

Действието прескача на другата вечер. Асия се приготвя да излиза, като казва на Волкан, че отива на вечеря на лекарския комитет и може да закъснее.

Всъщност Асия се среща с Мерт и му казва, че е много странно да са сами само двамата на такова място. Мерт я пита, дали е лошо, а тя му отговаря, че не толкова. Мерт казва, че трябва да промени мнението ѝ.

-Волкан говореше за теб, преди, различно! – казва Мерт.

-Как? – любопитна е Асия.

-Сравняваше те със звяр! – отговаря Мерт.

Асия го пита, дали той мисли така, като добавя, че трябва да разбере как върви бизнеса на Волкан. Мерт казва, че тази вечер не му се говори. Асия го пита, защо не ѝ е казал, че Волкан ѝ изневерява, защото само той е можел да бъде честен! За разлика от Бахар и Дария, той не одобрява какво прави Волкан.

-Скъпа Асия, толкова обичаше Волкан, че не можех да ти го кажа, защото щеше да страдаш!

-За да не страдам, ти скри изневярата му, така ли?

-Волкан не те заслужава!

-Мислех, че си му най-близкия приятел!

-Това изобщо не променя факта, че той не те заслужава!

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.