Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Дерин прави спонтанен аборт, Асия се заканва да й отмъсти за лъжите, които тя е наговорила в полицията за нея


Волкан  казва че ще бъде до нея, докато роди. Дерин го заплашва, че ако не е до нея тя няма да му позволи да вижда децата, но Волкан продължава да е категоричен, че иска развод.

Докато Асия дава показания става ясно, че Дерин я е обвинила, че я е отвлякла. Асия остава насаме с Мелих и му казва, че Дерин  е инсценирала отвличането си.

Селчук отива в болницата, за да види как е баща му, а Асия търси отговори от Дерин, защо я е обвинила в отвличане. Казва й, че ако не каже истината пред полицията ще ѝ се случи нещо неприятно. Волкан разбира, че Дерин я е оклеветила.

Гьонюл се опитва да налее акъл на Дерин, че Волкан е влюбен в бившата си жена. Дерин прави спонтанен аборт, но заплашват Дерия, че ако каже на някой ще й се случи нещо неприятно. Волкан отива при Асия и признава, че тя му е нужна, за да се разведе. А Асия, обаче, казва, че това което е намислил няма да стане. Той обаче е сигурен, че след като се разведе ще се върне при нея и ще и предложи брак. Дерин отново прилага трик, използвайки дъщеря си, за да върне Волкан. Тя му казва че ще промени показанията си и ще оневини Асия. Обещава му даже й развод. Тя моли Волкан да ѝ даде време и до раждане на детето да не се развежда. Същевременно Дерин има нов план, но не допуска че Асия също има план, с който ще се опита да докаже нейните лъжи. За помощник използва Селчук.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.