Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Дерин подозира, че Волкан върши нещо нередно

Гьонюл коментира с Дерин, че трябва да направи всичко възможно да отдалечи Али от Суна. Волкан безуспешно търси Асия, но не я намери, тя е при своя колега.

Дерин интуитивно се досеща, че Волкан  прави нещо нередно при поредното си излизане, Дерин се кара с Али.

Волкан е в стария си дом, той го намира празен и си спомня щастливото минало и много се разстройва. Бахар открива стария си приятел, вижда го, колко е огорчен и отчаян, но не му оказва съдействие.

Халюк споделя с един свой познат какво се е случило, че той е срещнал Хиджран. Гьонюл не знае какво се случва с мъжа ѝ. Нейното желание е Асия да се ожени за друг и да се махне от града.

Асия вика Дерин и й показва колко е била щастлива с нейния мъж, тя я уверява че Волкан има чувства към нея.

Дерин уговаря своя мъж да изпратят Али в чужбина, за да учи там. Али обвинява Дерин в тънки сметки и Волкан, че той е изневерил на майка му. Волкан удря шамар. Асия тръгва да вземе сина си. Волкан отива в един бар и мисли върху случилото се. Дерин му звъни, но той иска да види Али. Дерин е бясна, хвърля вещите, които е получила като подарък от Волкан. Волкан отива при Асия, която му разказва какво се е случило с Али и как той е чул разговора му с Дерин.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.