Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Дерин измисля план, как да отдалечава Волкан от Асия


Дерин не харесва, че Волкан постоянно се среща с Асия, когато посещава сина си. Идва й наум как  пътищата на Волкан и Асия вече да не се пресичат. Дерин кани Али да се премести в къщата на баща му. Али, обиден от майка си, се съгласява. Волкан, научавайки за това, е ядосан. Той не разбира как Дерин може да прави такива неща, без той да знае. Асия е много разстроена, но решава да изчака, докато самият Али поиска да се върне при нея.

Халюк плаща пари на Селчук, за да изчезне и да не се върти около семейството си. Хиджран, майка на Селчук, идва в болницата, където е лежал Селчук след падането си от втория етаж, за да се опита да го намери. Волкан пита Халюк за срещата му с Тугай и побеснява, когато тъст му го информира, че Тугай иска да се ожени за Асия. Волкан идва при Асия, за да й се извини. Той моли да му дадат два дни и обещава да направи всичко, за да накара Али да поиска да се срещне и да говори с Асия. Виждайки Тугай в дома на Асия, Волкан започва да ревнува.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.