Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Дерин губи Волкан


Дерин и Ася катастрофират и се озовават с кола на ръба на скала. Волкан идва до скалата и първо вика името на Ася, но колата падна в реката пред очите му. В главата на Волкан веднага започват да изплуват най-хубавите спомени от живота им с Асия, как й предлага да стане негова съпруга. Той си спомня как се ожениха, а той обеща, че до края на живота си ще обича само нея.

Асия и Волкан успяха да преживеят трудните моменти в живота си и отново са заедно. Асия най-после осъзна, че не само иска да бъде щастлива, но и иска да дарява щастието си с близките си хора. Тя се появява пред всички в напълно нов образ.

Волкан каза, че жена му и синът му в момента са в Истанбул. Те трябваше да пристигнат много по-рано поради определени обстоятелства. Но Волкан има и дъщеря на име Зейнеп, която също трябва винаги да е до него. Когато Али чу тези думи от баща си, той беше много изненадан. Той иска да разбере какво ще се случи с Дерин, когато дъщеря й бъде отнета от нея? В момента Дерин се чувства не само безпомощна поради инвалидната количка, но и преживява голяма травма от загубата на Волкан…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.