Тв новини

„Мрежа от лъжи“ Асия се готви да замине с Арас в Лондон


След смъртта на Халюк, Гюнул предлага Волкан да отмъсти за всичко на Арас. Те имат един враг с Волкан и затова трябва да действат заедно. Асия каза на Али, че е говорила с баща му за преместването им. Арас предлага да се преместят в Англия след брака им. Но Али отговори, че както Асия е нещастна тук, така и той ще бъде нещастен там, ако Али се премести с нея. Той е взел решение и иска да остане близо до баща си.

Асия идва при Дерин и каза, че е довела Али, но това беше изненада за нея. Али се сбогува с майка си и иска да се обади веднага щом пристигне. Дерин започна да се възмущава, че Асия излетя и остави сина си на Волкан. Но Волкан не хареса тези думи, защото Али е негов син и ако иска да остане при баща си, той има пълното право да го направи.

Дерин мисли, че двамата с Волкан са поели някакво наследство. Волкан никога и при никакви обстоятелства няма да изостави сина си и Дерин трябва да помни това. Дерин не моли Волкан да се откаже от Али, но той не може да живее с тях. Той трябва да говори с Асия възможно най-скоро и да я убеди да вземе Али. Самият Али става случаен свидетел на този неприятен разговор …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.