Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Арас предлага на Асия да се омъжи за него


Лейля идва в дома на Ася в момента, когато Арас е там. Тя иска лично да даде подарък и на двамата. Това са снимки на Арас и Ася. Ако той се разведе с нея, те ще бъдат в пресата. Всички ще обсъждат тази забранена любов. Али намира тетрадка, в която Арас говори за любовта си към майка му. Той много се ядоса и започна да къса страниците. Асия вижда това и не разбира какво се опитва да постигне синът й? Али почва да крещи на майка си и да пита защо Арас продължава да й пише любовни стихове? Или все още са заедно?

Ася вече е уморена от поведението на Али и иска да знае какво ще се случи, ако тя поиска да продължи тази връзка? Когато Волкан и Али се прибират късно вечерта, не намират Асия. Али веднага разбира, че майка му е отишла в Арас. Ася наистина беше с Арас в този момент и се чувства много добре до него. Арас подготвя неочаквана изненада за Асия.

Той пада на едно коляно и вади пръстен, за да направи на Асия предложение да стане негова съпруга. Ася по никакъв начин не е готова за това, но е много щастлива. Али и Волкан наблюдават случващото се отстрани. Подобно събитие вбесява Али още повече …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.