Тв новини

„Моето име е Мелек“: Проблемите не са изчезнали, а са се скрили


Когато Мелек и Халит седяха в кафене, те не очакваха да се срещнат с Джумали и Алпай. За всеки от тях това беше голяма изненада. Халит каза на Мелек, че никой няма да си позволи да я обиди, и че той няма да позволи това да се случи. Халит винаги ще бъде до нея, за да я защитава от всички неприятности. Мелек може да приеме това като влюбеност или истинска любов.

След това Халил отива в магазина на този, който обиди Мелек, и го предупреди да не се приближава до тази жена. Халил не разбира какво иска да постигне с действията си. Но ако той търси проблеми, със сигурност ще ги намери. Ако отново обиди Мелек, ще има работа с него. Мелек усеща, че проблемите всъщност не са изчезнали, а просто са се скрили за известно време. И скоро ще дойде денят, когато всички неприятности ще се стоварят върху семейството й. В сърцето й има голяма тревога, все едно скоро ще се случи нещо много лошо.

Йомер отива при дядото си и със сълзи на очите започна да го моли за благословия. Дефне също предупреждава своя дядо, че ако продължи да се прави, че тя не съществува, ще съжалява много. Но на дядото му е много трудно да гледа на своя близък и да се прави, че му е безразлично за живота на Дефне, и сърцето му се къса на парчета от тази болка.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.