Тв новини

„Моето име е Мелек“: Неочаквана среща на Мелек с Алпай в полицията

Най-важният в семейството се счита бащата, следван от по-големият син, който и трябва да помага на родителя си през живота. Големият брат винаги е слушал думите на баща си и действал точно както той му е нареждал. Сега обаче той успява да прекрати постоянните кавги между Мелек и Махмут. Когато Мелек се почувства недобре, тя веднага отива на преглед в болницата. Тя прави всички необходими тестове и скоро стана ясно, че жената е сериозно болна.

Когато тя се връща у дома, започва да моли за прошка  баща си и иска да поправи всички грешки, които може да е допуснала, като за това има много малко време. Мелек идва в дома на баща си заедно с децата, но дядо е най-щастлив от най-младия внук, защото винаги го е обичал повече от другите.

В този момент Алпай е в кафене и неочаквано служители на правоприлагащите органи се появяват пред него него и му предлагат да отиде, заедно с тях в отделението. Следователят има въпроси към този човек, но Алпай по никакъв начин не очаква да срещне там Мелек. Между тях избухва голяма кавга, мъжът хваща Мелек за ръцете и я заплашва, но Халил се намесва в нейна защита…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.