Тв новини

„Моето име е Мелек“: Халил се опитва да помогне на Мелек, но има забрана


В живота на родния брат на Мелек настъпва голяма трагедия, която никой не би могъл да очаква. Най-много той искаше да стане баща и да възпитава своето дете, но съдбата не беше благосклонна към него и обичаната му съпруга изгуби бебето. Близките се опитват по всички начини да успокоят роднината си, потънал в тъга, но усилията им се оказват безполезни.

Халил се опитва да предостави поне някаква помощ на Мелек, но когато баща му научава за това, той изпада в ярост. Той е решен да направи така, че Халил завинаги да откаже Мелек и да я изтрие от живота си. Когато Мелек отива при адвоката си, той й съобщи радостната новина, че децата й не са били изведени в чужбина и че са съвсем близо. Когато Мелек успява да говори с дъщеря си, тя се опита да разбере дали тя знае къде понастоящем е брат й?

Мелек започва да мисли, че тя  по някаква причина се опитва да скрие нещо много важно от нея. Бившият й съпруг фалшифицира документи и измамва нещастната Мелек, отнемайки й децата, но сега негодникът бива разобличен. Въпреки че служителите на правоприлагащите органи го търсят отдавна, за да му предявят обвинения за измама, те все още не са успели да открият момчето. Бащата на Мелек е прекалено ядосан и започва да обвинява дъщеря си за всичко, той обяви, че щом неговият внук бъде намерен, той ще го вземе при себе си за отглеждане…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.