Тв новини

„Моето име е Мелек“: Мелек ще подава иск срещу Алпай, за да го лиши от родителски права

Мелек е изморена от това, че Алпай непрекъснато я преследва и не й позволява да живее спокойно. Тя взима важно решение и отива на съд, за да подаде иск срещу Алпай. Тя иска да го лишат от правата на опекун над децата. Когато Хафиз е превозен в болничния отдел, друг мъж идва да го посети. Лекарят съобщава, че състоянието му е критично и сега съдбата на пациента зависи от волята на Господа.

В този момент в болницата идва и Мелек и неочаквано вижда там Халил, който е до баща си и го успокоява. Мъжът се вини за това, което се е случило с Хафиз, но Халил се опитва да го убеди в обратното и казва, че няма вина тук.

Когато Халил се срещна с Фериде, те разговаряха дълго време. И след това той все пак се съгласи да приеме помощта й. Йомер се среща с дъщерята на Мелек и иска да разбере защо точно тя избягва срещи с него, когато той не може да й причини никаква вреда. Когато Фериде разговаря с Мелек, случайни свидетел на този разговор става Халил. Фериде моли Мелек да не забравя да приема лекарствата си. Ако тя не следва препоръките на лекаря, болестта й ще продължи да прогресира.

Заповядайте в официалната група на сериала „Моето име е Мелек“ https://www.facebook.com/groups/moeto.ime.e.melek Тук ще намерите епизоди,информация и снимки свързани със сериала.