Тв новини

Моето име е Мелек – Епизод 78 (Ето какво ще видим) 10-ти януари


Керем скрива от майка си защо точно Дефне е напуснала дома на Алпай.

Алпай се прибира, а Фунда го кара да почисти апартамента, който Дефне е разбила.

На сутринта Мелек приветства децата си на трапезата и им прави закуска. Разказва им какво става с ателието на Хафъз и какви са условията на Джумали и Сеит Али да го купят.

Керем и Дефне казват на майка си, че и днес няма да се върнат при баща си.

Майката на Юнзиле ѝ нарежда да си събере багажа, защото заминава да живее на село при леля си.

Юнзиле моли майка си да не я отпраща. Старата ѝ поставя ултиматум – или заминава на село, или ще се омъжи и ще излезе като булка от конака.

Ердал принуждава Сейран да му дава пари, за да си намери жилище и да се укрива по-добре.

Ердал отваря касата на аптеката и взима колкото пари има там. Сейран му обяснява, че парите не са нейни, но на него не му пука.

Юнзиле и Кадрие се карат, а Сеит Али дочува и разбира, че Митхат ходи с разведена жена с дете. Отива и иска обяснение от Нефисе защо не му е казала.

Митхат посещава Сейран и я уверява, че ще бъде до нея, независимо какво се случва. Моли я да му се довери и да му разкаже.

Сейран не иска повече проблеми и обяснява, че Ердал е дошъл да види дъщеря си.

Сейран моли Митхат да стоят надалеч един от друг за известно време, докато Ердал е наблизо. Митхат се разочарова и си тръгва, но преди това се съгласява с желанието ѝ.

Кенан съобщава на Алпай, че е решил да купи ателието и да го подари на Дефне и Аднан като сватбен подарък, пък те да решат как ще развиват бизнеса.

Нефисе отново вдига скандал на Кадрие, че е говорила насред двора по темата с Митхат и Сейран, а Сеит Али я е чул.

Халил посещава Джумали и Сеит Али и им заявява, че не желае двамата да се месят във въпроса със закупуването на ателието, след като са поставяли условие на Мелек.

Алпай информира Фунда, че Кенан възнамерява да подари ателието на Дефне. Кара я да намери Дефне и да я убеди за сватба с Аднан.

Аднан посещава дома на Фунда, а тя го лъже, че Дефне е отишла на училище и си е изключила телефона.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.