Тв новини

„Моето име е Мелек“: Дефне е простреляна


Никой не може да разбере по какви причини Аднан започва да стреля по Дефне. Дефне отиде на среща с него и обеща, че повече няма да се среща и да се среща с Йомер. Двете семейства бяха шокирани от ужасната новина. Мелек осъзнава, че не може да живее в този свят, ако до нея няма Дефне. Когато Йомер разбра за случилото се, той също беше шокиран и не може да разбере как да живее занапред без своята любима. Наистина е твърде трудно да се носи болката от загубата на човек.

Любовта всъщност е много странно нещо и това чувство не може да направи нищо хубаво, освен да разстройва човека. Всичко се случва много бързо и също така завършва. И никой не е способен да се противопостави на всичко това. В резултат в човека остава една болка, която постепенно започва да разрушава и да изгаря сърцето. Най-голяма мъка изпитват родителите от загубата на своето обичано дете. Мелек не може да повярва, че всичко това се случва в нейния живот. В този момент Алпай се нахвърля с ярост върху този, когото смята за виновен във всичко и казва, че ако не стана с Аднан, то и с Йомер няма да стане.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.