Тв новини

„Моето име е Мелек“: Децата все още не искат да се върнат при Мелек


Мелек отива на среща със своите деца в кафене, надявайки се, че те ще се върнат при нея. Но всичките ѝ очаквания са напразни и те все още отказват.

Децата не искат да разстройват майка си и обещават, че ще се срещат с нея по-често. Те започват да се извиняват, но Мелек е наясно с каузата.

Пред Халил се разкрива една тайна и той не знае какво да прави с това, което е научил. Не е очаквал подобно нещо. Но Халил не се съмнява, че с тази новина ще може да помогне на Мелек да разреши проблемите си.

Една от дъщерите на Мелек се среща с младеж на име Йомер. Изглежда, че няма много време, преди влюбените да решат да се оженят. Те са много щастливи заедно и се обичат.

Но се случва нещо, което влюбените не очакват. Родителите на Йомер не искат да виждат такава жена като своя невеста и са против този съюз. Те забраняват на дъщеря си да вижда Йомер.

Алпай заплашва, че ако види още веднъж този младеж с дъщеря си, ще го убие. Мелек се чувства зле и пада в безсъзнание.

Заповядайте в официалната група на сериала „Моето име е Мелек“ https://www.facebook.com/groups/moeto.ime.e.melek Тук ще намерите епизоди,информация и снимки свързани със сериала. 


Exit mobile version