Тв новини

Мистър Грешен – Епизод 18 (Ето какво ще видим)


Преди срещата си със Сердар Езги осъзнава, че не иска да отиде на вечеря с него. Но как да му обясни, като той е пред дома ѝ? Неочаквано на помощ идват родителите ѝ. Езги вижда как Ишим целува Йозгюр. Как ще реагира? Вижте какво ще се случи в еп. 18 на турския сериал „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 19 септември 2023 по bTV Lady.

НА КРАТКО какво се случва в еп. 18 на „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 19 септември 2023 по bTV Lady.

Преди срещата си със Сердар Езги осъзнава, че не иска да отиде на вечеря с него. Но как да му обясни, като той е пред дома ѝ? Неочаквано на помощ идват родителите ѝ.

Джансу отива на първия си урок по плуване.

Йозгюр си мисли, че Езги е на среща с доктора.

Езги вижда как Ишим целува Йозгюр. Как ще реагира?

В ресторанта пристига Дениз с колегите си и шефа си. Емре виждайки шефа на Дениз изпада в паника. Йозгюр го пита какво става, а Емре му казва, че мъжът, които току-що влезе е адвокат и собственик на адвокатска кантора, а също така и баща на приятелката му. Йозгюр го пита, дали се познават, а Емре казва, че не, но се притеснява, че той може да разбере, защото сутринта като е излизал се е напръскал с парфюма на приятелката си.

-Не говори глупости! Виж, Дениз е при тях, доколкото разбирам са от адвокатската кантора!

-Да!

-Знаеш ли, тъкмо съм облякъл риза ще ходя да се запозная с тях! А, ти се успокой вече! Знаеш ли какво? Дръж се като собственик на заведението, имай самочувствие!

Йозгюр отива и Дениз го запознава с шефа си и колегите си, а след това отива и Озан да ги поздрави. Йозгюр казва на Озан да се държи с Дениз както го е посъветвал.

Йозгюр дава съвет на Озан как да впечатли Дениз, но той разбира грешно съветите му. Защото, когато започва да ги прилага на практика, изглежда така сякаш сваля Ирем – колежката на Дениз.

Йозгюр, който вижда какво прави Озан бързо го вика под претекст, че в кухнята имат нужда от него и го пита, какво прави. Той му отговаря, че не е погледнал Дениз, а Йозгюр го пита, дали е сигурен какво прави, защото отдалеч изглежда, че все едно сваля неговата колежка.

Джансу отива на първия си урок по плуване, но преди това казва на Езги, че е прекрасна и да си мисли за сватбената рокля.

Езги се опитва да мисли за това, но вместо да си представи, че се омъжва за Сердар тя си представя, че се омъжва да Йозгюр.

-Не, не мога! Трябва да отменя вечерята! – казва си Езги.

В този момент Сердар пристига пред жилището на Езги, но портиерът Хайдар, за да го пусне го подлага да разпит.

-Аз съм гаджето ѝ! – казва Сердар.

Езги се чуди какво лъжа да измисли, за да отмени вечерята и в този момент пристигат родителите ѝ. Те я питат за къде се е облякла така, а тя ги лъже, че с Йозгюр ще вечерят навън.

-Но, той ще почака, нали? А, сега му се обади и кажи, че трябва да вечеряш с нас! Предполагам, че няма да ни оставиш и да излезеш? – пита майка ѝ.

Езги казва на Сердар, че родителите ѝ са дошли и тя трябва да им обърне внимание и не може да ги остави сами.

В същото време портиерът Хайдар си мисли, че Езги е заминала със Сердар.

Езги излиза на вечеря с родителите си, а Йозгюр е без настроение, защото си мисли, че тя е навечеря със Сердар.

Юнал и Невим казват на Езги, че в началото Йозгюр е изглеждал влюбен в нея. Тя ги прекъсва и ги пита, как точно са го разбрали?

-От погледа! По начина по който те гледаше, точно как аз гледам майка ти – обяснява Юнал. Езги е много щастлива от чутото и си мисли: „Разбира се, затова ми се цупеше цял ден, защото щях да излизам със Сердар! Изревнувал е! Нямаше как да ми каже да не отида!“

-Значи Йозгюр е влюбен в мен?! -пита Езги.

-И какво от това, какво като е влюбен? Боже мой, сякаш това е, което може да оправи всичко! Какво беше това странно държание към теб? Говореше ти врели-некипели?! – отвръща Невин.

В същото време Йозгюр се чуди, дали да се обади на Езги, но за това трябва да намери добра причина.

-Езги, нали не те притеснявам? Имам няколко въпроса свързани с латинската вечер?! Но, ако те притеснявам, ако си навечеря… – пита Йозгюр.

-Да, навечеря съм!

-Добре тогава, ще говорим утре! – казва Йозгюр и затваря.

-С нашите съм… Ало… – иска да уточни Езги.

Майка ѝ казва, че в момента Йозгюр я проверява, дали си е вкъщи или не.

Езги е уверена, че Йозгюр я ревнува и щастлива се усмихва. Родителите ѝ я съветват да се отърве от Йозгюр, защото от типове като него, които потискат жените нищо добро няма да излезе! Езги им отговаря, че той ще се промени!

В същото време Ишим идва в ресторанта и предлага на Йозгюр да вечерят заедно, защото тя е мислила да вечеря с брат си, но той е отишъл на вечеря с Езги. Йозгюр се съгласява, но по някое време му се обаждат, че му водят кучето. Ишим предлага да предържат вечерята в дома му. Йозгюр се съгласява. Дениз ги вижда как си тръгват заедно.

Родителите на Езги си тръгват за Бурса, а тя се прибира вкъщи. Веднага излиза на терасата и разочарована вижда, че Йозгюр все още не се е прибрал.

След малко Йозгюр се прибира придружен от Ишим. Той я пита, какво ще пие, а той ѝ казва, че кафе. Йозгюр отива да направи кафе, но на врата се звъни. Йозгюр виждайки Тесла много му се радва. Ишим пита Йозгюр, защо кучето му не иска да дойде при нея, а той ѝ отговаря, че Тесла не е много социален.

-Е с времето ще свикне! – казва Ишим, която си мисли, че Йозгюр е влюбен в нея.

В същото време Езги се чуди, дали Йозгюр е влюбен в нея и дали я ревнува. Тя отново излиза на терасата и вижда Ишим и Йозгюр, които пият кафе. Ишим става и целува Йозгюр, а Езги ги вижда. Тесла виждайки Езги отива при нея и прекъсва целувката на Ишим.

Йозгюр вика Тесла, а той се връща и така не разбира, че Езги си е вкъщи, която в момента се ядосва, че се е заблудила, че Йозгюр е влюбен в нея.

Ишим казва на Йозгюр, че ще си тръгва, защото вижда, че е без настроение. Той се оправдава, че е изморен.

Иишим си тръгва бясна, защото разбира, че Йозгюр не е влюбен в нея, дори не се интересува то нея.

Джансу, която се връща от първия си урок поплуване вижда Ишим в салона и тръгва да я поздрави, но Ишим се качва в асансьора.

Йозгюр носейки Тесла поглежда към апартамента на съседите и пита кучето, кой е лаел преди малко Джансу или Езги? В този момент Джансу излиза на терасата.

Йозгюр си мисли, че Езги е все още с доктора.
Йозгюр си пие сам и пуска музика. Езги е бясна, защото си мисли, че той е с Ишим и се забавляват.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.