Актьори

Мелис Сезен прикова вниманието на зрителите с ролята на Дева в новия сериал „Гюлджемал“


Обект на любопитство стана  актрисата от сериала „Гюлджемал“, който се излъчва всеки четвъртък по телевизия FOX. Любопитна е ролята на Мелис Сезен, която  играе  момиче на име Дева. Но нека да видим, коя е Мелис Сезен?

Успешната и красива актриса Мелис Сезен е родена на 2 януари 1997 г. в Истанбул. Сезен взема уроци по драма от 12-годишна възраст и учи театър в продължение на 1 година в Център за изкуства Müjdat Gezen. Продължавайки образованието си, Мелис Сезен завършва катедрата по медии и визуални изкуства. Мелис Сезен също се интересува и от танци. В момента българския зрител я гледа в сериала „Мрежа от лъжи“ в ролята на Дерин.

Какво разказва сюжетът на сериала „Гюлджемал“?

Турският сериал „Гюлджемал“ е завладяваща мелодрама, която разказва за отмъщението на Гюлджемал към майка му и любовта му към момиче на име Дева.

Животът на Гюлджемал и Гюлендам, брат и сестра, които са били изоставени от майка си, когато са били деца, е бил труден. Майка им  бяга с друг мъж. Децата са съкрушени от напускането на майка им. Израснали в трудности, години по-късно те се завръщат в Бурса.

Единствената цел на Гюлджемал е да отмъсти на майка си. Той ще й вземе всичко,  и да я докара дотам, че тя да почука на вратата му и да каже: „Радвам се, че те родих, сине“.

Гюлджемал е силен и безмилостен човек, който крие раната от детството си. Още от първия ден от завръщането си в Бурса, той среща момиче с дълги мигли. Тя се казва Дева. Това запознанство, започнало със страх и гняв, е  началото на дълга история.

Дева работи за майката на Гюлджемал, г-жа Зафер. Зафер Пехливан е отгледа Дева. Тя е нейната духовна майка, а Дева е на път да се омъжи. Гюлджемал, обаче ще направят всичко възможно тази сватба да не се състои. Всички от обкръжението на Дева имат  свои мотиви да провалят тази сватба. Невинната Дева, която не знае нищо, ще види как животът й се разпада за един ден.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.