АктьориТв новини

Мелек от „Намери ме“ с нова роля в „Мистър Грешен“ с Джан Яман

Нова роля…

Любимата на милиони по цял свят Селин Сезгин, позната на българските зрители като скромната и смирена Мелек от хитовия турски сериал „Намери ме“, излъчващ се всяка делнична вечер от 16:30 до 18:00 ч. по NOVA, се завърна триумфално на малкия екран в южната ни съседка с нова поредица. 
Красавицата, която само преди дни отпразнува 30-годишния си юбилей, има специална роля в най-очакваната романтична лента това лято „Мистър Грешен“ (Bay Yanlış) с участието на сексапилния мачо Джан Яман, известен с емблематичното си превъплъщение на Джан в хитовата поредица „Свободен дух“, излъчена и у нас в ефира на bTV. 
В „Мистър Грешен“ Селин играе жената, заради която главната героиня Езги (в ролята – Йозге Гюрел от „Горчиво и сладко“) бива изоставена от дългогодишния си приятел, с когото са на път да се оженят. Това пък става причина тя отново да срещне любовта в лицето на Йозгюр (Джан Яман).
Селин Сезгин безспорно е една от най-обичаните турски актриси в международен план. Чаровницата започва да снима в „Намери ме“ едва на 24, като играе в делничната мелодрама в продължение на 5 години без прекъсване.