Тв новини

Мащехата – Епизод 23 (Ето какво ще видим) 15-ти януари


Марсия моли отец Хосе да й каже името на убиеца, но той не може да го направи.

Той й казва, че Сантино е искал да предпази някого. Съобщава й, че Костенурката е негов брат и е наследил цялото му състояние.

Лусия признава на Маги, че животът й е катастрофа и нито един мъж не я разбира. Отношението на Естебан кара Лусия да мисли, че той я мрази. Дори смята, че не е негова дъщеря.

Марсия моли Химена да не казва нищо на Рафаел за това, което разследва.

Флоренсия настоява Алваро да съблазни Мариса и да й даде доказателства за това. В противен случай Лусия ще разбере за миналото му.

Омар преглежда вещите на баща си.

Уго споделя с Омар, че е силно привлечен от Алба.

Паула посещава Мариса и я уверява, че е била с Естебан в първата им брачна нощ. Мариса я поздравява, че е станала любовница на съпруга й.

Рафаел продължава да мисли за Химена. Рафаел и Химена си признават, че са впечатлени един от друг.

Паула смята, че Марсия е била в затвора за нещо, което Естебан е направил, и сега тя го задължава да се оженят, за да й върне услугата.

Бруно кара Флоренсия да намери къща на Костенурката.

Иняки съобщава на Марсия, че е открил, че Антонио Хил се е срещал с други мъже и с една жена. Казва й да иска да види охранителната камера като адвокат на Химена.

Уго се връща в компанията. Естебан повтаря на Уго, че Алба не е негова дъщеря.

Лусия страда от отхвърлянето на Пабло и семейството си.

Отец Хосе казва на Лупита, че Пабло я харесва много. Пабло му казва, че не харесва нея, а Лусия.

Естебан уверява Омар, че се е оженил за Мариса, за да я компенсира за нещо от миналото и за да го предпази. Затова трябва да стои далеч от нея.

Рафаел казва на леля си Инес, че сестра му се чувства зле.

Лусия признава на Инес, че се е влюбила в неправилния човек. Инес й разказва, че на нейната възраст тя също се е влюбила в грешния човек, но го е преодоляла. С времето болката изчезва.

Омар открива лаптопа на баща си.

Марсия намира майката на Сантино.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.