Тв новини

Мащехата – Епизод 19 (Ето какво ще видим) 09-ти януари


Марсия разказва на отец Хосе какво й се случи и заедно правят изводи кой би могъл да е отговорен за инцидента, но и двамата са убедени, че е някой от семейство Ломбардо или техните приятели.

Донато съобщава на Естебан, че е на път да открие Руфино. Естебан го пита дали е сигурен, тъй като Бруно смята, че е мъртъв.

Омар научава, че баща му е бил убит в хотел.

Сантино признава на Естебан, че много се страхува да не умре, без да види отново брат си Руфино.

Мариса моли Уго да й даде шанс да му докаже, че не е лош човек.

Рафаел предлага на Инес да й направи профил, за да може да се среща с мъже.

Лусия води Пабло на своето специално място и той я моли да му бъде гадже.

Марсия наема Алваро за свой асистент и отприщва яростта на Естебан.

Лукресия заплашва Марсия в офиса й, защото отново се е намесила в живота им.

Лусия кара Алваро да напусне работата при Мариса, но после размисля и го кара да й казва всичко, което прави.

Отец Хосе води Руфино и Пако при Донато, за да им помогне с проблема, който имат. Донато не може да повярва на късмета си.

Донато се опитва да го убеди да бъде негов законен пълномощник, обаче Естебан не позволява на Руфино да подпише документа.

Мариса праща Алваро да отиде да вземе Алба от летището.

Уго отива на летището, за да вземе приятелката на Мариса Алба, с намерението да научи повече подробности за бъдещата съпруга на баща си.

Сантино успява да се срещне отново с Руфино и моли брат си за прошка, но Руфино не приема, тъй като Сантино го е наранил много, когато е бил дете. Сантино му се извинява за всички лоши неща. Руфино му прощава и двамата се прегръщат. Сантино му казва, че му оставя цялото си богатство.

Емилия разкрива на Паула, че Мариса е била в затвора.

Сантино казва на Марсия, че й е изпратил съобщението от телефона на Николас, за да отиде в стаята му, но я уверява, че той не е убиецът.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.