Тв новини

Мащехата – Епизод 12 (Ето какво ще видим) 29-ти декември

Естебан казва на Паула, че когато се оженят, ще отидат да живеят на друго място, за да започнат нов живот.

Алваро казва на Лусия, че се интересува от нея и би искал да има връзка с нея, но тя го отхвърля, като му казва, че е влюбена в друг, въпреки че той гледа на нея само като на сестра.

Инес отказва да подкрепи Лукресия в плановете ѝ да осъществи сватбата на Естебан и Паула.

Марсия показва на отец Хосе снимките на документите на Антонио Хил.

Инес се опитва да убеди Рафаел да напусне къщата. Рафаел се съгласява да помогне на леля си и кани брат си и сестра си навън.

Иняки казва на Марсия, че Жорди е представил молба да получи достъп до архивите с убийствата, извършени преди двадесет години,  но той ще му попречи да получи достъп до тези архиви. Иняки моли Томас да следва Жорди дори в Мадрид.

Емилия казва на Флоренсия, че не може да забрави миналото и че се е уговорила с Николас, че когато пристигнат в Майорка, той ще поиска развод от Ребека и ще се върнат заедно в Мексико.

Бруно казва на Донато, че е време той и Емилия да приемат, че не могат да имат семейство и ако толкова много искат дете, могат да си осиновят едно.

Флоренсия пита Емилия дали тя е убила Николас. Емилия отрича всичко и уверява Флоренсия, че само е отмъстила на Марсия, както направиха всички в процеса. Емилия взема пистолета, който е скрит в шкафа й.

Естебан се кара на Марсия, че е нахлула в компанията му без негово разрешение.

Тя отговаря, че е влязла, за да потвърди доказателствата за убиеца на Николас и че има няколко аргумента да мисли, че това е той.

Естебан и Омар се срещат пред хотела, в който е отседнала Марсия.

Марсия казва на Омар, че е по-добре приятелството им да приключи, и го моли да си тръгне.

Омар предупреждава Естебан, че няма да може да го държи далеч от Марсия и че оттук нататък отношенията им ще бъдат строго професионални.

Естебан пристига с нотариуса в къщата на Сантино и всички негови приятели са там.

Сантино пита Естебан дали е казал на всички, че има среща с нотариуса.

Сантино прогонва всички, но после им казва, че е по-добре да останат, за да се запознаят с неговото завещание. Всички са изненадани, когато чуват, че Сантино оставя брат си Руфино Гонсалес за свой единствен наследник.

Сантино казва на Естебан, че е негов полубрат и че си е тръгнал, когато е бил още дете, за да избяга от лошото отношение, с което се е отнасял към него, и че се надява, че по този начин ще може да компенсира всички вреди, които му е причинил.

Марсия настоява да говори със Сантино, но Естебан я моли да го остави да си почива.

Марсия изненадва Сантино и го уверява, че дори с живота си той няма да плати за всички щети, които й е причинил.

Никой не е съгласен с волята на Сантино, но Естебан ги моли да приемат последната му воля.

Лукресия казва на Марсия, че ако разкрие истината пред децата си, само ще ги накара да страдат.

Лукресия кани всички приятели на семейството в дома си и ги кара да повярват, че тя ще празнува рождения ден на Инес, но в действителност тя премества сватбата на Естебан с Паула.

Лукресия моли Паула и Естебан да ѝ простят за лъжата, но ги е извикала, за да отпразнуват сватбата им. Съдията ги чака в градината.

В този момент пристига Марсия.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.