Актьори

Любовният живот на Джансу Дере – предателства и раздели


Кои са мъжете в живота на Джансу Дере?

Джансу Дере преживява голяма драма и предателство в най-дълготрайната й връзка с Джем Йълмаз. Джем Йълмаз и Джансу Дере бяха заедно 6 години, обиди и помирявания. Това бяха акцентите във връзката им. Двойката се раздели напълно през 2014 г.  Джем Йълмъз изневери на Джансу с Аху Ягту. Той се ожени за  комедийната актриса Аху Ягту,  Джем напусна Джансу и стана баща.

Джансу Дере-Окан Баюлген

Джансу Дере и Окан Баюлген известно време бяха заедно. Дере се влюби в Окан Баюлген на 22 години.

Баюлген й изневери с Дениз Секи. Те бяха видени на публично място, заедно, по време на връзката му с Джансу. Дере каза в изявление: „Ако не беше излизал с  Дениз, все още можехме да сме заедно и да пътуваме.“

Джансу продължи:

„Аз съм много добър човек, не съм му изневерила, той го направи. Окан казва, че не ми е изневерил, но това не звучи много убедително.“

Джансу Дере-Джем Айдън

Джансу Дере и Джем Айдън се разделиха през юни 2012 г. след 5-месечна връзка. Дере обяви тази връзка в деня, в който бившия й любим Джем Йълмаз се ожени за Аху Ягту.

Джансу Дере – Енгин Акюрек

Твърдеше се, че Джансу Дере и Енгин Акюрек са били заедно. Тези твърдения не бяха доказани. Дере отрече тези новини.

Джансу Дере-Метин Акдюлгер

Близостта на Джансу Дере и Метин Акдюлгер, които се запознаха на снимачната площадка на сериала „Личност“, падна като бомба в  обществото.

Джансу Дере обяви съюза им, като покани свои приятели в дома си в Бебек. Раздялата на Джансу Дере и Метин Акдюлгер, които казаха : „Прекарвахме си много приятно“, стана тихо.

Джансу Дере-Енгин Йозтюрк

Любовта на Енгин Йозтюрк и Джансу Дере остана в сянка. Говореше се, че двамата са заедно, но официално изявление нямаше.

Джансу Дере и Енгин Йозтюрк бяха на почивка заедно две поредни години. Те споделиха общи снимки в Instagram. Тази любов обаче не беше потвърдена.

Джансу Дере – Ренан Калели

Твърди се, че Джансу Дере е започнала афера с художника Ренан Калели в началото на миналата година.

Джансу Дере отговори: „ Знам източника на новината, те са я измислили и са я написали. Ако имаше някой в ​​живота ми, щеше да се знае“, отрече тя.

Много изневери и предателства има в личния живот на Джансу Дере. Любовният й живот малко прилича на изживяванията на героинята й Асия в „Мрежа от лъжи“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.