Тв новини

Любим герой умира на финала на „Опасно изкушение“


Във финалната серия на „Опасно изкушение“ ни е обещана шокираща смърт на един от главните герои, когото много обичаме и която ще наруши целия баланс в сюжета.Кой може да бъде: Йълдъз, Ендер, Доан? Ще чакаме щастлив край или неприятна изненада?

Сериалът „Опасно изкушение“, който е един от най-продължителните телевизионни сериали на екрана, ще сложи край на това приключение в 177-ия епизод на сериала. В него участваха доста известни имена, които си поделят главните роли. Финалът е планираk да бъде на 29 май.

Сериалът „Опасно изкушение “ с участието на Шевал Сам, Еда Едже, Биран Дамла Йълмаз, Мурат Айген, Мелиса Доу, Нехир Ердоган и Шебнем Дьонмез е на екран вече 6 сезона. Сериалът, в който има много известни имена, се готви да направи своя финал.

Сериалът “ Опасно изкушение“, който е сред най-дълго излъчваните на екрана, ще направи своя финал в 178-и епизод. Сериалът, който започна обратното броене до финала, ще приключи своето екранно присъствие на 29 май. Миналия месец Еда Едже, която играе ролята на Йълдъз, каза в изявлението си, че сериалът „Опасно изкушение “ категорично ще направи своя финал и повече сезони няма да има. Тя коментира, че са заснели този сезон при голям интерес от публиката.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.