Тв новини

Краят на „Безмилостен град“ по bTV


Краят!

Финалът на „Безмилостен град“ ще бъде показан до броени седмици по bTV!

Последният епизод на най-гледания турски сериал в България bTV ще излъчи на 14 юли (сряда) от 20:00 ч.

Драмата приключва след 136 епизода и шест месеца и половина в ефир.

Какво да очаквате в последните епизоди ще публикуваме много скоро!

Главните роли в така обичания хит се изпълняват от Фикрет Кушкан, Дениз Уур, Мине Тугай, Сера Кутлубей, Озан Долунай, Беркер Гювен, Бахар Шахин, Симай Барлас, Недрис Неби Ташкан, които се превърнаха във всеобщи любимци на българската аудитория.

„Безмилостен град“ е най-следеният и обсъждан сериал у нас, който привлича над 1 милион души всяка вечер пред екраните.

Актьорите си останаха близки и след финала, като най-здраво приятелство след себе си оставиха Беркер Гювен (Недим) и Озан Долунай (Дженк).

Сюжет: 

Агях Карачай е успешен бизнесмен, който живее в огромно имение заедно със своята красива и амбициозна съпруга Шениз, безотговорния си син Дженк, дъщеря си Дамла и племенника си Недим, който е инвалид. 

Когато преди години най-големият брат на Агях умира, той не само наследява огромното му богатство, но и поема грижите за племенника си, когото обича безрезервно, и прави всичко възможно да не му липсва нищо. 

Шениз обаче ненавижда Недим, тъй като пази тайна, която той знае, и започва тихомълком да му дава опиати с цел да го държи дезориентиран. Агях дори не подозира за действията на съпругата си и си мисли, че лечението на племенника му не дава резултат. 

Ситуацията става още по-сложна, когато Агях открива, че има сериозен сърдечен проблем, който застрашава живота му. Той знае, че ако се спомине, Шениз, Дамла и Дженк няма да оставят Недим на мира, и решава да намери момиче от родния си край, което да се омъжи за него, за да го спаси от самотата. 

Намеренията на Агях достигат до алчната Нериман, която веднага предлага на собствената си внучка Джерен златната възможност да се избавят от бедността и да заживеят охолно в Истанбул. 

Девойката веднага приема, смятайки, че ще се венчае за Дженк – харизматичния наследник на фамилия Карачай, без дори да подозира, че всъщност ще стане съпруга на инвалида Недим. 

Двете с Нериман правят всичко възможно, за да убедят майката на Джерен – Сехер, да се преместят в Истанбул, но тя твърдо отказва да „продаде“ дъщеря си. 

Готова на всичко да постигне користните си цели, Джерен подпалва дома, в който живеят, за да принуди Сехер да заминат за Истанбул в имението на Карачай. 

Сблъсъкът между двете семейства е неизбежен, а Сехер попада в свят, в който властват парите, алчността и коварството. 

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.