Актьори

Коя е Джансу Туман? От къде е тя,възраст,сериали,семейство

Джансу Туман е родена през 1994 г. в Истанбул. Турска телевизионна и филмова актриса.

Име: Кансу Туман
Дата на раждане: 1994 г
Място на раждане: Истанбул
Височина: 1,68м.
Тегло: 52 килограма
Цвят на очите: зелено
Братя и сестри: Има по-голяма сестра
Instagram: https://www.instagram.com/cansutuman/
Домашни любимци: Тя има куче.

Джансу Туман

Семейство: Признава, че е израснала с малко глезотии като най-малкото дете в семейството.

Детски години: Актьорството винаги е било мечта, откакто се знае за себе си, когато беше дете, отиваше пред телевизора и казваше: „И аз ще бъда актриса“.

Образователен живот: Обучение по молекулярна биология в Истанбулския културен университет и актьорско майсторство в Художествената академия.

Повратна точка в живота й: Преди да започне да играе, тя работи като молекулярен биолог. За първи път се появява пред камерите през 2015 г. с малки роли в сериали като Опасни улици и Любов под наем.

Първа стъпка в актьорството: Тя започва своето телевизионно приключение през 2015 г. с телевизионния сериал Опасни улици.

С кой проект блесна? Тя привлече вниманието с младата роля на героя „Арзу“, която изигра в телевизионния сериал „Малки Убийства“.

Личностни черти: Описва себе си като енергична, искрена и честна.

Социални: Тя се опитва да прекара ден от снимачната площадка, като почива повече заради интензивността на снимачната площадка.

Нагласа: Тя заявява, че е хуманист. Тя обича и уважава всичко живо.

Нейното виждане за любовта: „Мисля, че любовта е от пръв поглед. Уникален е. Любовта е болезнена, но и незаменима. Любовта от пръв поглед е, когато погледнеш в очите им и се изгубиш и искаш да останеш в капан там.

Първи игрален филм: Korhan Uğur / Gerçek Olamaz (Не може да бъде истинско).

Нейният възглед за живота: Нейният девиз, който я кара да се чувства силна към живота, е следният: „Съдбата е влюбена в усилията“. „Всеки път, когато видя, прочета или кажа тази дума, чувствам, че съм подновил силата и вярата си.“

Критерии за привлекателност при мъжете: Не може да се каже, че е много внимателна при запознанство с нов човек, но на първо място вниманието й привлича енергията на другия.

Тя следи ли модата? В ежедневието си предпочита да носи спортни дрехи. „Не предпочитам да се обличам елегантно, освен ако не ми се налага. Така беше на всяка възраст и не мисля, че ще се промени много оттук нататък. Чувствам се много по-удобно, когато тренирам.“

Процедури за красота: Тя не обича да носи грим. „Можем дори да кажем, че не знам как да се гримирам. Приятелите ми винаги говорят за това с мен.”

Тв сериали:

2022- Aлпарслан: Великите селджуки

2020 – Обещание

2020 – Учител

2017/2018 – Малки Убийства

2017- Любовта не разбира от думи

2015 – Любов под наем

2015 – Опасни улици

Филми

2020 – Не може да е истина

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.