Тв новини

„Когато я обичаш“ – нов турски сериал тръгва в България след броени дни


Премиера…

Турският сериал „Когато я обичаш“ (Erkek Severse) е най-новото попълнение във видеотеката на онлайн платформата на bTV Media Group VOYO.

Мини сериалът с участието на Алперен Дуймаз (Керем от „Ирония на съдбата“, Али от „Горчива любов“) ще стартира от 14 ноември (понеделник).

„Когато я обичаш“ стартира в Турция през януари 2022 г. като онлайн сериал в платформата „beIN CONNECT“, като съдържа 26 едночасови епизода.

Историята:
Сюжетът разкрива завладяващата любовна история на страстната и красива Зейнеп и харизматичния бизнесмен Кенан.

Зейнеп (Бюшра Девели) се омъжва за студентската си любов Октай (Гьоркем Севиндик), но няколко години по-късно открива, че той ѝ изневерява. Двамата се развеждат и всеки поема по пътя си.

Зейнеп остава сама с двете си деца, затваряйки сърцето си за нова любов. Тя губи вяра в мъжете, докато не среща Кенан (Алперен Дуймаз) – мениджър на най-успешния турски уебсайт за пазаруване.

Той също винаги е изпитвал недоверие към жените, подозрителен е към намеренията им и никога не е отварял сърцето си за любов. Зейнеп обаче променя всичко това, но пътят към любовта е трънлив и заплетен.

Кенан вече е „набелязан“ от красивата Йелда (Ясемин Ялън), която възнамерява да го спечели на всяка цена.

От друга страна, щом Октай разбира, че Зейнеп отново е на крилете на любовта, се зарича да направи всичко, за да я спечели обратно, дори това да означава да лъже, да крои заговори и да използва децата им.

VOYO предлага три абонаментни плана – „Стандартен“ за 1 месец на цена от 8 лв., „Макси“ – за 12 месеца само за 5.59 лв./месец (30% отстъпка) и „Мини“, който е за 15 дни на цена от 4.80 лв. Новите потребители имат възможност да тестват услугата безплатно за 7 дни.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.