Тв новини

„Казвам се Фара“ – нов турски сериал в България


ЕКСКЛУЗИВНО: Турската хитова сага „Казвам се Фара“ (Adım Farah) е закупена от българска медия, обявиха от дистрибуционна компания, която предлага драмата за международния пазар.

Сериалът се оглавява от любимците на българската публика Демет Йоздемир („Свободен дух“, „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, „Ягодова любов“, „Стая 309“, „С Русия в сърцето“) и Енгин Акюрек („Дъщерята на посланика“, „Пепел от рози“, „Черни пари и любов“, „Брак с чужденец“).

„Казвам се Фара“ се излъчва в Турция от март до декември 2023 г. в продължение на 27 оригинални епизода, събрани в два сезона.

Международната версия се състои от 89 епизода по 45 минути.

В поредицата участват още Феяз Думан („Бараж“, „Една жена“), Фърат Танъш („Завинаги“, „Двама завинаги“, „Щастливи заедно“), Сенан Кара („Домът, в който си роден, е твоята съдба“, „Черна птица“, „Брак с чужденец“), Ляле Башар („Свободен дух“, „Любов от втори опит“) и други.

„Казвам се Фара“ е адаптация на аржентинския сериал „Чистачката“ (La Chica que Limpia).

Сюжет:

„Казвам се Фара“ е история за една иранска жена, на която ѝ се налага да избяга от страната си и се бори да живее в Истанбул, работейки като чистачка, за да поддържа лечението на сина си.

Фара (Демет Йоздемир) е една от най-умните студентки в един от водещите медицински университети в Иран, преди да ѝ се наложи да бяга.

Фара научава, че е бременна и се принуждава да се установи в Истанбул и да започне работа нелегално.

След като ражда сина си Кермишах, Фара разбира, че детето страда от рядка болест и за да изкарва прехраната си и да поддържа лечението му, тя работи нелегално като чистачка за гангстера Тахир (Енгин Акюрек), с когото има връзка.

Един ден, докато чисти, Фара става свидетел на полицейско убийство, извършено от мафията.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.