Актьори

Къванч Татлъту стана морски биолог


Къванч Татлъту за пореден път доказа, че е същински хамелеон в актьорските си превъплъщения. Актьорът от хитови сериали като „Забраненият плод“, „Искрите на отмъщението“ и „Перла“ се впуска в научно-фантастична история.

Къванч Татлъту е един от най-търсените турски актьори в момента. Досега той е имал успех със своите проекти, тъй като всички, с които се е захванал, са постигнали голям успех както в южната ни съседка, така и в чужбина. Измина година и половина откакто приключи последния си сериал „Ирония на съдбата“ и феновете му очакваха с нетърпение това завръщане.

Сега е известно в каква роля ще бъде видян отново: морски биолог на име Арман, но също е инструктор по гмуркане и свободолюбив човек, който се готви да се присъедини към подводна изследователска мисия. Tази лодка ще се превърне в убежище за екипажа, след като бедствие засегне Земята. Арман и екипът му разбират, че тази мисия изобщо не е изследователска. Те се опитват да спасят своя живот, но може би трябва да спасят още нещо. Заглавието на сериала е „Подводна история“ (Bir Denizaltı Hikayesi) и е за платформата Netflix.

Не е изненадващо, че именно този тип персонажи го върнаха на снимачната площадка, тъй като красивият актьор е голям любител на морето и водните спортове, както демонстрира всяко лято, независимо дали плава на своята яхта, практикува водни ски или гмуркане. Така че със сигурност турчинът е искал персонаж, който има нещо по-общо с него от тези, които е играл до момента. Освен това за първи път се осмелява с научна фантастика, жанр, който все още не е опитвал.

Сериалът ще бъде излъчен през следващата 2021 година.