Актьори

Къванч Татлъту стана баща

Къванч Татлъту се сдоби с първородното си дете! Най-известният турски актьор, познат с ролите си в „Перла“, „Двама завинаги“, „Забраненият плод“, „Север-Юг“, „С Русия в сърцето ми“, „Искрите на отмъщението“ и „Ирония на съдбата“, стана баща за първи път.

38-годишният Къванч лично обяви благата вест за раждането на сина си вчера, 15 април, в профила си в социалната мрежа Twitter с думите: „Слава Богу, синът ни вече е в обятията ни. Щастието ни е неописуемо. Пожелаваме на всеки да го изпита. С Башак много ви благодарим за всички хубави пожелания. Добре, че ви има!„. Първородният наследник на Татлъту ще носи името Курт Ефе.

Напомняме, че Къванч Татлъту се ожени за 45-годишната дизайнерка Башак Дизер преди шест години, през 2015-а, в Париж, Франция. Ето, че съдбата най-накрая дари една от най-известните светски двойки в южната ни съседка с дете. С пожелание за много здраве и късмет на новороденото!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.