АктьориТв новини

Къванч Татлъту и Берен Саат в нов филм

Берен Саат и Къванч Татлъту отново са заедно на снимачната площадка. Години по-късно Берен Саат и Къванч Татлъту ще участват във нов филм за любовта. Легендарният сериал Aşk-ı Memnu несъмнено заема специално място в кариерата на Берен Саат и Къванч Татлъту… Феноменалният проект все още се представя на публиката със своите повторения и всяка година се гледа с удоволствие. Дълги години продуцентите не можеха да съберат Бихтер и Бехлул – Берен Саат и Къванч и Татлътуг в сериала. До това лято, обаче…

Онур Гювенатам, шеф на OGM Pictures, събира двамта звездни актьори в любовен филм, който ще бъде направен за Netflix. Сценарият на филма, който ще бъде режисиран от Гененч Уяник, е написан от  писателката Нуран Еврен Сит. Скоро ще бъдат заснети сцени в Истанбул, а след това ще има сцени и в Ню Йорк.

Вчера Къванч Татлъту и Берен Саат се срещнаха за първи път и започнаха да четат сценария преди репетицията. Към каста на филма се присъедини и Сенан Кара…

Сенан Кара играе Мелек, майката на Озан, в телевизионния сериал „Дарът“.

Всички любители на двойка Берен Саат – Къванч Татлъту чакат с нетърпение появата на филма. Засега не е известно името на филма.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.