Тв новини

Какво ще видим на финала на сериала „Обещание“?


Гюлпери казва на Емир, че никога не е мислила, че ще трябва да ги напусне. Емир отговоря, че и той не е могъл да предвиди това.

Когато Саваш се върна у дома, му казаха, че майка му отказва да яде и никой не успява да я убеди. Саваш веднага отива в стаята на майка си и започва да я убеждава да яде, иначе можеше да се разболее. Но Бейхан не спира да повтаря едно и също, което хич не се харесва на Саваш. Уморен е да слуша едни и същи думи и моли Бейхан да спре. Саваш казва на майка си, че сега ще е по-добре и за двамата да приемат правилните неща и да забравят за отмъщението. Но Бейхан остава непреклонна и тя отново повтаря на Саваш, че никога няма да може да приеме това, камо ли да се примири с настоящите събития.

Гюлпери е много тъжна и не знае какво да прави. Бащата вижда, че дъщеря му се тревожи за нещо и пита какво я мъчи? Гюлпери говори за предстоящото отпътуване. Бащата си мисли, че Гюлпери очаква да напусне Имението с радост. Но Гюлпери е по-притеснена за Ийт. Все пак той е много чувствително дете и е силно привързан към нея. В къщата на Кемал и Нарин всички се сбогуват с Масал …

Масал си тръгва и за семейството й е трудно да се  разделят с нея. Нарин забеляза, че Кемал е разстроен от нещо. Всъщност Масал вече много му липсва. Тя оставя видео диска в стаята на Мерт, преди да си тръгне. Веднага след като Мерт го намира, той събра всички в имението и заедно започват да гледат как Масал  се прощава с всеки. Гюлпери казва на Емир, че има пътека за нея, но тя изобщо не знае как да я следва. Но не само Гюлпери, Емир също не знае как да постъпи правилно.

Бейхан е намерила документи, от които разбира, че договорът за къщата на Емир е сключен със Саваш и това я е вбесило. Тя започва да унищожава всичко в стаята и тогава вижда пистолет да лежи на пода.

Бекир казва на Гюлпери, че къщата в Мадрид е изгоряла. Саваш е разбрал какво е направила майка му и я укорява за тази постъпка. Бейхан отговоря, че тя е направила това, което той не е могъл. Емир чува разговора между Гюлпери и Хасан. До днес той молеше Гюлпери винаги да му казва всичко. Но когато я кани на разговор, той я моли този път да мълчи и да не казва нищо. Тя ще трябва да слуша всичко, което Емир й казва…

Минава време. Гюлпери, Емир и Ийт са в едно тихо място, където живеят щастливо.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.