Тв новини

Какво се разказва в турския сериал „Ти разкажи, Черно море“?

Турският сериал “ Ти разкажи, Черно море“ (Sen Anlat Karadeniz) разказва за Нефес, млада жена, която е омъжена от баща си в ранна възраст за богат и властен мъж, който не я обича, а само желае да притежава младото й тяло. Героинята прекарва осем години в брак, основан на грубо използване. Тя е подложена на жестокости, насилие и унижения от страна на съпруга си. Дори раждането на сина не успява да  омилостиви сърцето на тиранина мъж.

Нефес бяга от дома на мъжа си, като взема със себе си малкото дете. Жената се крие в едно далечно място и среща Тахир Калели.Той е бизнесмен и е наследник на влиятелно семейство, наричат го „Безумец“. Той не управлява бизнеса си от офисното кресло, а се занимава с незаконни дела, заедно с подчинените си. Тахир е от Карадениз. Роднините му са намерили просто момиче от село за негова съпруга, той е влюбен в Нефес и е готов да се бори за нея до края. Мъжът на  Нефес открива къде се крие тя и заедно с родителите си иска да я върне у дома. Ще успее ли новият любим да защити Нефес от законния й мъж?

Сериалът „Ти разкажи, Черно море“, започва излъчването си по Diema Family  от 27 март от часа 22 часа.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.