Актьори

Какво разпореди съдът по делата на Йозджан Дениз и бившата му съпруга Фейза Актан?

Фейза Актан беше осъдена на глоба от 7 хиляди 500 лири за „лека телесна повреда“ и „нанесени щети на имущество“.

Йозджан Дениз и Фейза Актан се разведоха по изпълнен със събития начин. Попечителството над детето на двойката Кузей остана при майката. Йозджан Дениз подаде жалба, че е била нападнат от бившата си съпруга, докато е отивал да вземе детето си през последните месеци.

Йозджан Дениз твърди, че Фейза Актан му е ударила шамар и е скъсала ризата му. Прокуратурата заведе дело срещу Фейза Актан по обвинение за „умишлено нараняване“ и „повреждане на имущество“ с искане за лишаване от свобода от 3 месеца до 6 години. По делото, изслушано вчера в Истанбулския 23-ти наказателен съд от първа инстанция, Актан беше осъдена на глоба от 7 хиляди 500 лири за „ лека телесна щета“ и „нанесени щети на имущество“.

Издадена беше и присъда по делото, в което Йозджан Дениз бе съден за до 1 година и 6 месеца затвор за предполагаем побой над бившата си Съпруга Фейза Актан. Съдът постанови, че Йозджан Дениз е оправдан, тъй като не могат да бъдат получени категорични и убедителни доказателства, че е извършил престъплението „леко телесно щета“ през 2018 г.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.