Тв новини

Какъв сериал е „Диви цветя“? История,каст,трейлър и всички подробности

Що за продукция е новият сериал “Yaban Çiçekleri” (Диви цветя), който е продуциран от O3 Media и чийто творчески консултант е Zeynep Günay и който буди любопитство с актьорския си състав и историята? Можете да намерите неговата история, актьорски състав, трейлър и всички подробности в нашите новини.

Първо, няма да е погрешно да се каже, че първите искри на огромна вълна от взаимодействие бяха запалени с пускането на трейлъра на Диви цветя в социалните медии.

Дуетът Акън Акъньозю и Аслъхан Малбора, които за първи път ще се появят на екран като двойка, вече предизвиква любопитството на публиката. Добрата хармония и силната енергия на дуото ще гарантират, че сериалът Yaban Çiçekleri ще засегне широка публика.

Актьорският състав на сериала, който вече привлече вниманието с представянето си; Има ценни имена като Акън Акъньозю, Aslıhan Malbora, Büşra Beijing, Серхат Теоман, Халил Бабур, Bige Önal и Tilbe Saran и Arif Pişkin.

Режисиран от Айдън Булут, сериалът разказва за повторната среща на Кълъч и Ела, чиято любов започва, когато са деца, но остава недовършена. Въпреки семейните тайни, които хвърлят сянка върху любовта им и всички на пръв поглед непреодолими препятствия, ще успее ли двойката да обърне нова страница и да започне на чисто?

“Диви цветя”, който ще пренесе на екрана завладяващата история на Къличи и Ела, чиито пътища се пресичат по изненадващ начин, със силен актьорски състав и впечатляващ разказ, скоро ще бъде на екраните на ATV.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.