Тв новини

Как завършва сериалът „Дъщерята на посланика“?


Санджар търси начини да защити Мави и Мелек, те му липсват безумно. Освен това фактът, че Мави трябва да роди скоро, прави живота й далеч от всички, по-рисков.

Нестабилната ситуация ще накара Гювен да търси начини да стабилизира положението.

Този път, обаче, Седат ще притисне Гювен, благодарение на получената информация. Никой не може да си представи колко далеч може да стигне, за да намери Мави.

Елван се опитва да разбере чувствата си към Яхия. Но я очаква трудно изпитание – среща с Дуду. От действията на Яхия зависи дали ще издържат този тест.

Точно когато Санджар и Мави си мислят, че са разбрали всичко, неочакваният ход на Седат обръща всичко с главата надолу.

Може ли Санджар да спечели надпреварата с времето, за да спаси Мави и Мелек, които са в опасност

Във финалния епизод Мави се опитва да спаси нероденото си бебе и Мелек от психопат, който ги дебне. Но нещата излизат извън контрол, когато изведнъж раждането започва преждевременно. Зрителите с вълнение ще наблюдават вълнуващото преследване, което ще организира Санджар!

Яхия и Елван са поели по нов път в живота си. Яхия също решава да направи неочаквана изненада за Елван. Междувременно над Зехра и Каврук са се надвесили тъмни облаци. Те имат съвсем различен живот.

Заради здравословни проблеми Гювен прави всичко възможно да спази обещанията си. Той разкрива картите си на Санджар и след като споделя последното си желание, шокира Санджар.

Санджар е в безизходица, заради важно решение относно Мелек. Но благодарение на Мави, той ще намери изход от напрегната ситуация… Санджар, Мелек и Мави са заедно!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.