Актьори

Кадир Доулу за любовта си с Неслихан Атагюл, за трудния живот, който е имал от дете, както и интересни факти за него

Кадир Доулу е актьор и модел, роден на 19 април 1982 г. в Мерсин, Турция.

Финансовото състояние на семейството е лошо и започва да работи още като малък, за да се издържат. Винаги е искал да стане барман, а когато е на 17 години се мести заедно с по-големия си брат Кемал в Истанбул, където работи като барман и готвач. Кадир има още трима братя и една сестра.

След време, благодарение на външността си и високия си ръст, започва работа като модел. Стартира актьорската си кариера през 2010 г. с тийн сериала „Малки тайни“. След това участва още в редица поредици като „Мръсната седморка“, „Двете лица на Истанбул“, „Моята история“, „Впускане в любовта“, „Великолепният век: Кьосем“, „Научи ме да обичам“ и „Греховете на баща ми. Последният му проект е сериалът „Сливане/Вуслат“. /Уикипедия/
Преди години Кадир има връзка с певицата Ханде Йенер, но през 2013 г. се разделят. На снимачната площадка на сериала „Двете лица на Истанбул“ се среща и влюбва в колежката си Неслихан Атагюл, с която се женят през лятото на 2016 г.

Съпругата му Неслихан споделя, че когато са се видели, не е било любов от пръв поглед, но постепенно нещата са се случили: „Обожавам в него, че е съвестен, състрадателен и равноправен. Любовта, която изпитвам към Кадир, е твърде голяма. Той е моята душа, влюбена съм в него и Слава Богу, че пътищата ни се пресякоха“.

Интересни факти за Кадир (melek team):
– Романтичен е и обича да прави изненади на любимата си;
– Доверява се прекалено много на хората и често е нараняван и предаван;
– Обича да шофира на дълги пътища;
– Обожава риболова;
– Обича да носи часовници и има цяла колекция;
– Кара мотори, като в същото време предпочита да се разхожда по улиците;
– Гостоприемен е, като често кани гости, за които готви различни ястия;
– Прекалено емоционален;
– Не може да издържа да гледа, когато хората плачат;
– Любител е на бънджи скоковете;
– Не обича хотелите;
– Обича да посещава спектакли.
– Висок е 178 см. и тежи около 70 килограма.

Кадир споделя, че не забравя миналото си, когато е работил като барман. Споделя, че някои хора са използвали срещу него периода, когато е бил барман. Разстроил го е фактът, че са опитали да принизят тази професия.

И двамата с Неслихан свирят на инструменти, имат кучета и вдигат голям шум. Той признава, че обожава да пътуват с каравана и да почиват на места, на които наистина могат да си отдъхнат. Силно желаят да имат дете, но смятат, че все още не е дошло времето. /Труд/