Актьори

Йозге Йоздер роди

Йозге Йоздер роди! Популярната турска актриса, известна в България с ролите си в сериалите „Мелодията на сърцето“, „Цената на живота“ и „Другите отчаяни съпруги“, стана майка вчера, 12 февруари. Тя роди момиченце, което кръсти Луна.

Новината за раждането си Йозге Йоздер оповести лично посредством профила си в социалната мрежа Instagram. Родилата със секцио 42-годишна звезда се обърна към последователите си със следните думи: „Към всички, които мислят за нас – бебето и аз сме добре, слава Богу! Хиляди благодарности на хората, които се молеха за нас, пращаха ни хубави пожелания и извървяха заедно с нас този път. Днес се помолих много силно за всички жени, които искат да станат майки. Прегръщам ви силно, мили мои!“. Йозге Йоздер държа в течение феновете си за всичко относно бременността си в личния си канал в YouTube, в който ще продължава да споделя опита си вече като майка.

Баща на първородното дете на Йозге Йоздер е известният турски манекен и бивш спортист Синан Гюлерюз. Двамата сключиха брак през 2018-а, а ето, че три години след венчавката вече се радват и на плода на любовта си.

Напомняме, че за последно Йозге се снима в сериалите „Лекарят чудо“ (Mucize Doktor) през миналия и „Неверният“ (Sadakatsız) през настоящия телевизионен сезон в Турция. След раждането на дъщеря ѝ тя известно време ще излезе в отпуск по майчинство.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.
Exit mobile version