Актьори

Йозге Йозберк се завръща на екран

Йозге Йозберк се завръща на екран! Една от най-известните турски актриси, която в България сме гледали в заглавията „Пламъкът на сърцето“ (Yol Arkadaşım) и „Втори шанс“ (Kalbimdeki Deniz), предстои да оглави нов сериал в южната ни съседка. Кой е той и с кои свои популярни колеги ще си партнира в него?
45-годишната Йозге е подписала договор с продуцентска компания BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) да участва в новия ѝ летен сериал „Както животът си знае“ (Gelsin Hayat Bildiği Gibi). Той ще стартира много скоро в ефира на турската ShowTV и ще бъде режисиран от Алтан Дьонмез. С ключови роли в проекта ще видим още Ертан СабанДеврим Йозкан и Нилсу Берфин Акташ. Сериалът ще насочи вниманието на зрителите върху така нашумялата обществена дискусия върху поколението „Z“.
Напомняме, че последната изява на Йозге Йозберк през есента на 2020-а година в драмата „Грехът на една майка“ (Bir Annenin Günahı) бе белязана от провал.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.