Актьори

Известна е новата екранна партньорка на Кадир Доулу

Известна е новата екранна партньорка на Кадир Доулу! Коя е актрисата, която ще изпълни главната женска роля в новия летен сериал „Рецепта за любов“ (Aşkın Tarifi)? Кои са другите лица, които ще видим с ключови персонажи в продукцията? Научавате в настоящия материал.

Серра Арътюрк ще застане редом до Кадир Доулу в романтичната комедия „Рецепта за любов“. Тя е подписала договор с продуцентската ѝ компания NTC Medya за участие в нея. 22-годишната Серра ще направи дебюта си като актриса именно в новия летен сериал тази година. Тя е известна в YouTube повече с певческите си заложби – както с авторските си парчета, така и с кавърите си на големи хитове.

Наскоро станаха ясни имената на още двама актьори, които ще гледаме с ключови роли в „Aşkın Tarifi“. Това са Алпер Салдъран от „Ангели пазители“ (Melekler Korusun) и Джем Давран, снимал се за последно в драмите „Осмия ден“ (8. Gün) и „Братовчеди“ (Kardeş Çocukları). Напомняме, че „Рецепта за любов“ предстои да се излъчва това лято по турския KanalD.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.