АктьориТв новини

Изглежда,че сериалът „Kapuk“ ще бъде разочарование за феновете на Каан Йълдъръм

Феновете на Каан Йълдъръм са много близо до това да се сблъскат с поредното нещастие от сериала… Рейтингът на сериала Kopuk, който току-що стартира на екрана на Fox TV, е далеч под очакванията.

Третият епизод от сериала, който се излъчва в събота вечер е зад гърба ни. Много зрители очакваха много по-добри резултати от сериала с участието на 3 важни млади имена от последния период, като Каан Йълдъръм, Серай Кая и Биран Дамла Йълмаз.

Знаем, че наскоро пуснатите проекти на Seray Kaya и Biran Damla Yılmaz бяха успешни и че и двамата направиха силен дебют в кариерата си.

Очевидно е обаче, че Каан Йълдъръм не е успял да постигне желаните резултати от проектите, в които участва напоследък.

Каан Йълдъръм, който е на снимачната площадка от 2013 г., направи истинския си пробив в сериала Ulan İstanbul. Тогава актьорът, който направи впечатляваща работа в сериала Халка, остана в спомени с участието си в сериала Хекимоглу.

Въпреки че Kaan Yıldırım участва и във важни проекти в областта на киното, беше изненадващо, че последните му два сериала не оправдаха очакванията.

Актьорът, който започна екшън сериала Sipahi миналия сезон и беше много амбициозен, за съжаление имаше нещастието проектът да приключи рано в 8-ми епизод.

Феновете с нетърпение очакваха известния актьор на екрана с телевизионния сериал Kopuk, но рейтингите на първите 3 епизода на проекта сломиха духа им.

Въпреки че съдбата на сериала Копук не е ясна, всички знаят, че Fox TV няма да търпи още дълго проекта с под средните рейтинги.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.