Актьори

Исмаил Еге Шашмаз напуска екипа на „Почукай на вратата ми“

Исмаил Еге Шашмаз напуска актьорския състав на „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı)! Един от изпълнителите на поддържащите роли в най-гледания летен сериал за 2020 г. се разделя с екипа му. Последната серия с участието на Исмаил, превъплъщавал се в образа на Каан Карадаа, бе излъчена тази сряда, 16 септември.

Не е известна причината, поради която Исмаил Еге е взел решението да напусне каста на романтичната комедия, продължаваща излъчването си с голям успех и през новия телевизионен сезон в Турция по FOX. Продуцентите на сериала от MF Yapım са в търсене на нов актьор, който да се присъедини към екипа и да вдъхне живот на нов отрицателен мъжки персонаж в историята. 

Напомняме, че звездата на Шашмаз изгря през 2013 г. в тийн-драмата „В очакване на слънцето“ (Güneşi Beklerken), където отново си партнираше с Керем Бюрсин. Последвалите му участия бяха в заглавията „Любовта обича лъжите“ (Aşk Yalanı Sever), „Любовта не разбира от думи“ (Aşk Laftan Anlamaz) и „Мехметчик“ (Mehmetçik Kut’ül Amare). 

Exit mobile version