Тв новини

„Ирония на съдбата“ започва отново

„Ирония на съдбата“ започва отново!

Турският сериал с Къванч Татлъту и Елчин Сангу стартира за трети път у нас на 28 февруари (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Lady на мястото на „Приказката за деветте опашки“.

„Ирония на съдбата“, познат още като „Сблъсък“, се показва в Турция от ноември 2018 г. до май 2019 г. и се състои от 24 оригинални епизода по 140 минути.

Международната версия съдържа 74 епизода по 45 минути. У нас ще бъдат показани 46 серии по 70 минути.

Драмата беше излъчена премиерно в България през лятото на 2020 г. в праймтайма на bTV, където постигна високи рейтинг резултати и беше лидер в часовия пояс, в който се позиционираше.

Главните роли в криминалето са поверени на звездите Къванч Татлъту („Перла“, „Забраненият плод“, „Север Юг“, „Искрите на отмъщението“), Елчин Сангу („Любов под наем“, „Една любовна история“), Онур Сайлак („Гордата Аси“, „Огнено сърце“), Алперен Дуймаз („Горчива любов“), Мелиса Аслъ Памук („Черна любов“), Мерве Чаъран („Любовта не разбира от думи“, „Божествено“), Рожда Демирер („Късчета живот“, „Ангели пазители“), Хакан Курташ („Момичето, което обичах“, „Горчиво и сладко“), Мустафа Уурлу („Вътрешен човек“) и др.

Историята:

Кадир Адалъ губи съпругата си и детето си при терористичен акт. Той изпитва вина за случилото се и решава да сложи край на живота си.

Докато опитва да се самоубие в автомобилна катастрофа, неволно въвлича още три невинни души, които по ирония на съдбата, се сблъскват в едно и също време. 4 коли, 4 живота – Кадир, Зейнеп Керем и Джемре.

След инцидента съдбата никога повече не ги разделя. Както казва Кадир: „Съдбите ни катастрофираха, не ние“.

Зейнеп познава Кадир от сиропиталището. Двамата ще излекуват раните си с любовта, която пламва помежду им, точно както преди години. Тя успява да върне дъщеря си Айлин с негова помощ.

Керем и Джемре са младежи, свързани с голяма тайна. Джемре е наследница на могъща адвокатска кантора, докато Керем е младеж, който не притежава нищо. Той излиза от затвора и попада в още по-голяма беда, а Джемре е в центъра на новите му проблеми.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.