Тв новини

Има ерозия в рейтинговия успех на поредицата „Боровинков сироп“


Сериал Боровинков сироп на Show TV, продуциран от Gold Film, продуциран от Фарук Тургут и с участието на Баръш Кълъч, Еврим Алася, Ахмет Мюмтаз Тайлан, Съла Тюркоглу, Сибел Ташчиоглу, Догукан Гюнгьор, Мюжде Узман и Игит Киразджъ.

Неслучайно сериалът се класира на първо място в петъчната вечер във всички категории по зрителска аудитория. Голямо внимание привлича както историята, така и актьорският състав на сериала Боровинков сироп, чиито фенове очакват с нетърпение новите му епизоди.

Когато гледаме рейтингите на сериала, виждаме, че има ерозия в рейтингите, които досега са били силно двуцифрени.

58-ият епизод не получи двуцифрени рейтинги във всички категории аудитория. Въпреки това, най-гледаната продукция за деня във всички категории беше Боровинков сироп и продължи да доказва, че е една от най-добрите творби за този сезон.

Срещата на Абдуллах и Алев остави своя отпечатък върху излъчения епизод на сериала.

Историята беше завладяваща в 58-ия епизод на сериала. 58-ият епизод беше в началото на TT списъка на X за около 6 часа с хаштаг #Боровинков сироп.

Хората пред екрана споделиха в социалните мрежи впечатленията си от изгледания задъхан епизод и изказаха многобройните си оценки.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.