Актьори

Ийт Йозшенер оглавява нов интернет-сериал

Ийт Йозшенер няма да си даде почивка от професинални ангажименти и през лятото! Един от най-известните турски актьори, когото в България сме гледали в „Мелодията на сърцето“ (Dudaktan Kalbe), „Езел“ (Ezel), „Край или начало“ (Son) и „Искрите на отмъщението“ (Cesur ve Güzel), ще оглави нов интернет-сериал.
50-годишният Ийт, снимал се за последно в историческата драма „Барбаросите“ (Barbaroslar), ще изиграе главната роля в новия проект с работно заглавие „Престъпници“ (Cezailer). Той ще се състои от 6 епизода и ще се излъчи ексклузивно на дигиталната платформа за развлекателно съдържание Gain. Йозшенер е подписал договор за участие в сериала с продуцентите му от компания Most Production.
Действието в „Престъпници“ ще се развива в психиатрична болница – в отделението на извършилите убийства, в което ще се лекува и героят на Ийт Йозшенер. Още двама актьори се търсят да изиграят другите две главни мъжки роли в „Cezailer“, чиято режисура ще бъде поета от Мурат Джан Оуз.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.