Тв новини

Идва лятото, гледаемостта намалява,но рейтингите на „Боровинков сироп“ не намаляват


Рекордният сериал на Show TV, продуциран от Gold Film, продуциран от Фарук Тургут, с участието на Баръш Кълъч, Еврим Алася, Ахмет Мюмтаз Тайлан, Съла Тюркоглу, Сибел Ташчиоглу, Догукан Гюнгьор, Мюжде Узман и Игит Киразджъ, “Боровинков сироп” зае своето място на върха с епизода си, излъчен снощи.

В среда, в която сериалът Боровинков сироп напредва стъпка по стъпка към края на втория си сезон, фактът, че продължава да получава двуцифрени рейтинги в групите AB и ABC1, показва, че нивата на гледане продължават да остават силни.

За значителен успех се смята повишаването на рейтингите на 64-ти епизод от сериала спрямо предходната седмица във всички аудиторни групи.

В общите навици за гледане на телевизия май е известен като период, в който рейтингите намаляват и зрителите започват да се отдалечават от екрана.

Въпреки това рейтингите на поредицата Боровинков сироп продължават да достигат двуцифрени стойности както в групите AB, така и в ABC1, както направиха през целия сезон, а много добри оценки могат да бъдат получени и в категорията за всички лица. Това показва, че интересът на публиката към историята продължава.

Сериалът достигна върха на TT списъка на X, оставяйки своя отпечатък в дневния ред на социалните медии за 10 часа с хаштага.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.