Тв новини

Хазал Кая и Бурак Дениз за съвместната им работа, атмосферата на сета и какво да очаквате в „Нашата история“

Хазал Кая и Бурак Дениз се превърнаха в любима екранна двойка, благодарение на „Нашата история“.

И Хазал, и Бурак показаха, че са талантливи, дисциплинирани и отдадени на работата си, затова в момента са едни от най-добрите и търсени актьори в Турция. През 2017 г. съдбата ги събра в сериала „Нашата история“, който се превърна в истински хит навсякъде, където е излъчен.

В момента Бурак се снима в „Марашанецът“ (Maraşlı), а чаровната Хазал – в „Полунощ в Пера Палас“ (Pera Palas’ta Gece Yarısı), но за съжаление, и двамата се заразиха с коронавирус и записите са временно преустановени.

– Какво означава проектът „Нашата история“ за вас двамата?
Хазал: Този проект означаваше много за мен, целият екип, участващ в „Нашата история“, е специален. Всички бяхме уловени в действието на сериала, бяхме изключително развълнувани от цялата история. Лично аз вникнах дълбоко в образа на Филиз. А и това, че бяхме наградени, засилва факта, че „Нашата история“ е страхотен проект.
Бурак: „Нашата история“ е завладяващ, изключително взискателен, уникален проект. Имахме привилегията да си сътрудничим с истински професионалисти, това беше опит, който ни свърза. Голяма част от екипа останахме в приятелски отношения.

– Защо да не пропускаме сериала?
Хазал: Цялата поредица е вълнуваща, от първия епизод до последния, нещата и събитията са изненадващи, има сътресения, никога не омръзва… Продукцията е уникална и затова не бива да се пропуска.
Бурак: Както каза Хазал, не ви оставяме на мира, има действия във всеки епизод, непредвидени ситуации, имаме от всичко. Не трябва да го пропускате!

– Какво можем да очакваме от вашите герои?
Хазал: Филиз няма да ви разочарова, защото тя е силна, борбена и всеотдайна жена. Иска ми се Филиз да остане в сърцата на феновете.
Бурак: Баръш е непредсказуем. Той е стабилен и постоянно влюбен човек, семеен тип, но все пак му се случват и някои неочаквани неща, което е хубаво, защото се бори за това, което обича. С други думи, очаквайте необичайното, неочакваното и забавното …

– Каква ще бъде динамиката между Филиз и Баръш?
Хазал: Филиз и Баръш се обичат, това е ясно, доказано, безспорно. Следете ни, за да разберете дали ще успеят да преодолеят всички бариери, наложени от живота, дали ще успеят да стигнат там, където искат…
Баръш: Очаквайте нещо красиво – кулминация на усилията им да бъдат едно цяло… Нещо грандиозно!

– Как се работи с другия?
Хазал: Очарователно и много приятно. Бурак е професионалист, амбициозен е и се радвам, че работихме заедно по този прекрасен проект. Мисля, че се видя и на малкия екран, сътрудничихме си добре, добрата работа излезе на преден план.
Бурак: Много добре! Хазал е професионалист, запалена е по работата си, надеждна приятелка, пълна е с енергия. Създадохме добър екип.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.
Exit mobile version