Актьори

Ханде Доандемир ще изненада феновете си с новия си проект!


Известната актриса Ханде Доандемир се среща с феновете си в онлайн заведението Yalnızlar Rıhtımı, което тя е домакин на социалната видео платформа за събиране!

Популярната актриса кани желаещите за среща и приятни разговори от цял свят да съберат хубави спомени в 21.00 часа в неделя, 24 март, на Yalnızlar Rıhtımı (Самотния кей). За да присъствате на срещата, която има ограничена квота от 50 души, можете лесно да станете член на платформата чрез gatherin.life, а билетите могат да бъдат получени от Yalnızlar Rıhtımı.

Gather-in, социална видео платформа, състояща се от онлайн места, обединява хора с еднакви интереси от цял свят в цифрова среда.

Gather-in, който се разраства бързо с различни места, отварящи се всеки ден и срещи, привлекателни за всички вкусове, предлага на хората възможността да се събират и да общуват на различни места в дигиталната среда според техните интереси, както и да отворят собствено онлайн пространство и приемайте гости от цял свят онлайн.

Hande Doğandemir, популярната актриса от телевизионни, кино и театрални проекти, ще бъде домакин на приятна среща в неделя, 24 март 2024 г., от 21.00 ч. в Yalnızlar Rıhtım, новото място за събиране на непрекъснато разрастващия се глобален квартал.

Срещата, която предлага и възможност за среща на четири очи с известната актриса, очаква тези, които искат да се впуснат в сладки разговори, да си прекарат добре и да натрупат красиви спомени.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.