Актьори

Халил Ибрахим Джейхан ще изненада всички,като направи чисто нова стъпка в кариерата си!

Започнаха репетициите за музикалния спектакъл “Bir Masaldı” (Беше приказка), копродуциран от Net D и DMC, с участието на Ханде Субаши и Халил Ибрахим Джейхан! „Bir Masaldı“, чиято цел е да накара публиката да преоткрие „любовта“ чрез приказни герои, вдъхновени от древните анадолски земи, в сянката на двете исторически сгради в Истанбул, Момината кула и кулата Галата, е завладяващо сценично шоу с любов, танци и музика… Yonca Lodi’ Международният проект, в който ще участва като гост артист, ще отвори завесите си през следващите месеци.

Halil İbrahim Ceyhan, който бързо се превръща в едно от значимите млади имена на турската сериална индустрия с блясъка си в сериала Emanet, също продължава да се появява пред феновете си с образа на Мурат в сериала Kirli Sepeti (Кутия за пране). ), излъчен по Now TV през новия сезон.

Актьорът, който проявява интерес към театъра още от годините, в които стъпи в актьорската професия, но е познат на феновете си най-вече чрез сериалите си, се завръща отново на сцената. Халил Ибрахим Джейхан ще изненада своите фенове с новата си театрална постановка. Феновете на актьора започнаха с нетърпение да очакват представянето му на театралната сцена.

Срещайки се с Ханде Субаши за първи път в проект, Джейхан ще влезе в нов процес на партньорство.

Започнаха четене и танцови репетиции за музикалния спектакъл „Bir Masaldı“, който разказва за магически същества, които идват в Истанбул, за да съживят изчезващата „любов“ и двойка, която се влюбва по време на посещението на всички тези магически същества.

Ханде Субаши и Халил Ибрахим Джейхан споделят главните роли в мюзикъла, озаглавен „Bir Masaldı“, продуциран от NetD и DMC и творчески копродуциран от G. Ülkem Gürbüz. Мюзикълът, в който Йонка Лоди ще бъде гост-артист и състав от 25 танцьори, се готви да предложи на публиката празник от музика и танци.

Хореографите на базираните на танци шоу секции на мюзикъла, режисирани от Айдън Сигалъ, са подготвени от Танер Гюнгьор и Ферхат Гюнеш.

„Bir Masaldı“ ще използва сценични технологии като проекция, призрачен екран, костюми, 3D звуков дизайн и картографиране, за да даде на публиката изживяване, в което ще се изгуби и ще се почувства едновременно магическо и терапевтично.

Благодарение на допълнителни елементи на преживяване като вятър, миризма и физически контакт, зрителите ще се почувстват в този магически свят и история.

Уникалните сценични визуализации на мюзикъла „Bir Masaldı“, подготвени чрез процес на колективно създаване под подписа на Pebble Creatives и използвайки технологията AI (изкуствен интелект) едновременно със света, са направени от базираната в Казахстан Filmotion, която е предприела големи проекти по света.

„Bir Masaldı“, който демонстрира великолепието на Истанбул със своя сценичен дизайн, се готви да даде на публиката си завладяващо сценично шоу и незабравимо изживяване, където те ще бъдат удовлетворени от любов, танци и музика, в Lütfi Kırdar Congress and Exhibition Center – ICEC, който е партньор на проекта и домакин на шоутата в Истанбул.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.